Σούσουρο με τον Σταμάτη Γαρδέλη: Πήγε να φιλήσει στο στόμα τον Τάσο Ξιαρχό & αποχώρησε από το «I’m a Celebrity»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης έλαβε συμμετοχή στο «I am a celebrity get me out of here» και η παρουσία του στο ριάλιτι είναι τουλάχιστον επεισοδειακή.

Τι έγινε στο επεισόδιο;

Στα τελευταία επεισόδια ο ίδιος φάνηκε να μην τα πηγαίνει καλά με έναν συμπαίκτη του, τον Τάσο Ξιαρχό.Μετά τον καβγά τους, ωστόσο, οι δύο άνδρες φάνηκε πως ήρθαν και πάλι κοντά.Στο χθεσινό επεισόδιο, μετά την προσβλητική φράση που είπε ο Τάσος Ξιαρχό στον ηθοποιό, αναφέροντάς του: «Μη σε φτύσω μες στο στόμα τώρα και σ’ αρέσει η γεύση μου», οι δύο παίκτες τα βρήκαν και πάλι.

Μάλιστα, δεν έλειψαν τα «πειράγματα» ανάμεσά τους, με τον Σταμάτη Γαρδέλη να προσπαθεί ακόμα και να φιλήσει στο στόμα τον γνωστό χορευτή και χορογράφο.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης προσπάθησε να φιλήσει τον Τάσο

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Βαμβακούλας προσφέρθηκε να δώσει στον Τάσο Ξιαρχό ένα ξύλο αναμμένο, για να ανάψει κι εκείνος φωτιά.

Ωστόσο, ο Σταμάτης Γαρδέλης εκνευρίστηκε και παρενέβη για να του πει πως δεν πρέπει να του δώσει το ξύλο, αλλά να ανάψει μόνος του τη φωτιά.

Τότε, ο Τάσος Ξιαρχό πλησίασε τον ηθοποιό με τα πρόσωπά τους να ακουμπάνε το ένα στο άλλο. Ο Σταμάτης Γαρδέλης έκανε κίνηση να τον φιλήσει στο στόμα, όμως ο χορευτής τράβηξε κατευθείαν το κεφάλι του και απομακρύνθηκε από το σημείο.

«Αχ, μου ‘φυγε. Δεν με φιλάς», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης γελώντας.

Related posts

“Aρμενίζαμε τα πέλαγα” Η Μενεγάκη στο φουσκωτό σκάφος του Ματέο Παντζόπουλου απολαμβάνει τη θάλασσα

Ξέφρενο γλέντι του Παναθηναικού στον Κωνσταντίνο Αργυρό : «Γκρέμισε» την πίστα ο Παπαπέτρου με το ζειμπέκικο

Ημέρα του πατέρα: Παπαμιχαήλ και Καζάκος στη μία και μοναδική κοινή φωτογραφία με τους γιους τους