Σε πελάγη ευτυχίας η Βανδή: Της ανακοίνωσε τα χαρμόσυνα ο Βασίλης Μπισμπίκης 2 μήνες μετά το πρόβλημα υγείας

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ένας από τους κορυφαίους ηθοποιούς της γενιάς του, βλέποντας τη δημοτικότητά του επιπλεόν να «εκτοξεύεται» με τη σχέση με τη Δέσποινα Βανδή, με τον ίδιο να είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση στον Alpha.

Την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, όπως αναφέρει το reader.gr, τα «Κόκκινα Φανάρια» βασισμένα στο θεατρικό έργο του Αλέκου Γαλάνου ανάβουν και πάλι αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη. Πρόκειται φυσικά για μια διασκευή της ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας – τεράστιας επιτυχίας της δεκαετίας του 1960 – που έφθασε μέχρι τη διεκδίκηση του Όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας με ένα all star cast ηθοποιών (Καρέζη, Χρονοπούλου, Φούντας, Παπαμιχαήλ, Διαμαντίδου κτλ), πρωτοποριακή σκηνοθεσία για εκείνη την εποχή από τον Βασίλη Γεωργιάδη και μουσική Σταύρου Ξαρχάκου.

Η ταινία περιέγραφε τη ζωή επτά γυναικών και πώς κατέληξαν να εργάζονται σε καμπαρέ της Τρούμπας. Προφανώς και στην τηλεοπτική μεταφορά οι ιστορίες θα ανοίξουν. Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα υποδυθεί έναν «προστάτη» τον Μιχαήλο, ρόλο που στην ταινία είχε ο Γιώργος Φούντας.

Μια παραγωγή που… γνωρίζει καλά ο Μπισμπίκης

Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πέρασε πρόσφατα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, σχετίζεται με αυτό το έργο. Το έχει ανεβάσει δύο φορές στο θέατρο σε δική του, μάλιστα, σκηνοθεσία, ενώ η τελευταία φορά ήταν πριν 2 χρόνια σε μια σύγχρονη queer εκδοχή στον πολυχώρο Cartel.

H τηλεοπτική σειρά, σε παραγωγή της εταιρίας «Αργοναύτες», με την οποία ο Βασίλης Μπισμπίκης συνεργάζεται τώρα και κινηματογραφικά με την ταινία «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη, προορίζεται για το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν στον Alpha.

Για έναν από τους γυναικείους πρωταγωνιστικούς ρόλους συζητείται έντονα το όνομα της Κλέλιας Ρένεση, συμπρωταγωνίστριας του Μπισμπίκη στη «Σπασμένη Φλέβα», ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων και μάλιστα για το ρόλο της «Μαντάμ Παρί» (Δέσπω Διαμαντίδου στην ταινία) έχει πέσει το όνομα της Πέμης Ζούνη που συνεργάστηκε με την εν λόγω εταιρία παραγωγής στον «Έρωτα Φυγά» του ΑΝΤ1.

Related posts

“Εγώ νύσταζα εκείνη τη μέρα”: Η Ανδρομάχη αποκαλύπτει πως έμαθαν για την εγκυμοσύνη της με τον Λιβάνη

Τέλος τα μπλε μαλλιά: Έφτιαξε σώμα, έβαλε μαγιό και βγήκε στη θάλασσα σαν τον Ποσειδώνα ο Good Job Nicky

“Ξύλο, φωνές, τσακωμοί” Το αποκάλυψε πρώτη φορά ο Λιάγκας μετά το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά