Έχουμε ήδη νικήτρια: Η Μαρίνα Σάττι τρέλανε όλη την Malmo Arena με την δεύτερη πρόβα – Τα προγνωστικά μίλησαν

H Μαρίνα Σάττι ολοκλήρωσε και τη δεύτερη τεχνική πρόβα της για τη Eurovision, σήμερα Πέμπτη (2/5) και τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα.

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Ζάρι», με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, για δεύτερη φορά στη σκηνή του Malmo Arena.

Όπως και την προηγούμενη φορά, στην πρόβα της Δευτέρας (29/4), η Μαρίνα Σάττι φόρεσε μια ανοιχτή ροζ μπλούζα και μια μεταλλιζέ φούστα balloon σε αποχρώσεις ροζ και μωβ και τα συνδύασε με ένα ζευγάρι εντυπωσιακές μπότες. Ο έντονος χορευτικός ρυθμός, οι γρήγορες εναλλαγές επί σκηνής, η ευρηματική σκηνική παρουσία και τα εντυπωσιακά γραφικά αποτελούν μερικά από τα βασικά συστατικά της εμφάνισης της Ελλάδας.

Την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024, στις 22:00, η Μαρίνα και οι χορευτές που την πλαισιώνουν, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης, Ειρήνη Δαμιανίδου, καθώς και η Ερασμία Μαρκίδη στα φωνητικά, θ’ ανέβουν στη σκηνή του Malmö Arena για τον Β’ Ημιτελικό, όπου η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην 3η θέση.

Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Related posts

“Μην γελιόμαστε” Αυτός είναι ο λόγος που δεν έκανε ποτέ παιδιά ο Ρένος Χαραλαμπίδης

“Δεν είναι σωστός ο Σοιλέδης” Τα έβαλε και η Ναυσικά μαζί του όταν άκουσε τι έκανε στη Μαρία Αντωνά

“Έτσι μιλάς στους γονείς σου;” Σούσουρο με τον Στέφανο Τσιτσιπά, ούρλιαζε στον πατέρα του στις κερκίδες