Σαν νεράιδα από παραμύθι: Η Σμαράγδα Καρύδη έβαψε τα μαλλιά της ginger και μοιάζει δέκα χρόνια νεότερη

Σμαράγδα Καρύδη: Η αγαπημένη ηθοποιός εδώ και χρόνια εμφανίζεται στις οθόνες μας και την απολαμβάνουμε και στον ρόλο της παρουσιάστριας. Μια τολμηρή αλλαγή έκανε στην εμφάνισή της αφήνοντας πίσω το ξανθό μαλλί που για τόσα χρόνια είχε επιλέξει ως χρώμα.

Σμαράγδα Καρύδη: Άφησε πίσω της το ξανθό μαλλί

Μετά από πολλά χρόνια, η Σμαράγδα Καρύδη απαρνήθηκε τα χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά της για να υιοθετήσει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις των τελευταίων χρόνων.  Ανεβάζοντας ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram, η ηθοποιός αποκάλυψε πως έβαψε τα μαλλιά της ginger, μία πολύ “ζωντανή” απόχρωση, που ταιριάζει εξαιρετικά με τη λευκή επιδερμίδα της και ανανέωσε πλήρως την εμφάνισή της. Τόσο το κούρεμα, όσο και το χαρακτηριστικό messy bed hair look της διατηρήθηκαν ίδια.

“Όχι ναι δε το φοβήθηκα. Φέτος το χειμώνα ο ήλιος θα δύει στο κεφάλι μου κι ό,τι γίνει…”, έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που φαίνεται να ποζάρει χαμογελαστή και φανερά ενθουσιασμένη με το νέο hair look της. Οι followers της ενέκριναν την αλλαγή στην εμφάνισή της αφήνοντας από κάτω σχόλια αγάπης.

Related posts

“Έπεσε επιδημία χωρισμών” Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα για Βάλια Χατζηθεοδώρου και Νίκο Παππά

“Έχω όγκο” Σόκαρε σε παγκόσμιο επίπεδο η Κρις Τζένερ, εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια

“Δεν πίστευα ότι το έκανε” Ξεσπά η Μαρία Αντωνά για τη νέα σύντροφο του Σοιλέδη