Κόκκινα μαλλιά, σα σταρ του Χόλιγουντ: Η αξέχαστη εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου στα στενά της Αθήνας που έγραψε ιστορία

Κλέλια Ανδριολάτου: Η τηλεοπτική Κλέλια όπως και στην πραγματική ζωή ή αλλιώς το κορίτσι του Παπακαλιάτη ποζάρει στον φακό του Instagram, με κατακόκκινα μαλλιά κάνοντας βόλτες στους δρόμους της Αθήνας. Συγκεκριμμένα η Κλέλια, μέσα από το προφίλ της στο Instagram όπου βλέπουμε όμορφες και καλαίσθητες φωτογραφίες. Μάλιστα, πολύ συχνά, η ηθοποιός μοιράζεται στιγμιότυπα από τα backstage των ρόλων που υποδύεται ή ακόμη, δημιουργεί ολόκληρα concepts φωτογραφιών.

Κλέλια Ανδριολάτου:Η εξωτική ομορφιά της και το throwback στο Instagram

Αυτή η κοπέλα ο,τι και να κάνει, ο,τι και να βάλει πάλι όμορφη θα είναι.Πριν από τρία χρόνια, με αφετηρία την δημιουργικότητα που την διακατέχει ως άνθρωπο, η νεαρή ηθοποιός βγήκε στους δρόμους της Αθήνας με μία εμφάνιση από τα παλιά. Συγκεκρμένα, η Κλέλια Ανδριολάτου πόζαρε στους δρόμους της πόλης με μακριά, κατακόκκινα μαλλιά και μία διάθεση ρετρό, βγάζοντας μάλιστα τις αντίστοιχες θεατρέλε και ιδιαίτερες φωτογραφίες.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην σειρά “Maestro”, δείχνει να απογειώνει το υποκριτικό της ταλέντο ακόμη και μέσα από φωτογραφίες ενώ η ίδια, μοιάζει πανέμορφη ακόμη και με κόκκινα μαλλιά.

Σήμερα, η Κλέλια Ανδριολάτου φαίνεται πως αναπόλησε τη συγκεκριμένη περιπέτεια δημοσιεύοντας ένα σχετικό Instagram story.

Related posts

Συγκινεί ο Γιαννιάς για τη μητέρα του που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή: «Σ’ αγαπώ μέχρι το τέλος»

Ευχές βγαλμένες από «Είσαι το ταίρι μου»: Ο αστείος τρόπος που ευχήθηκε η Δανάη Μπάρκα στην Βίκυ Σταυροπούλου για την γιορτή της μητέρας

Με γκρίζα γέννια και πετυχημένος επιχειρηματίας: Ο πλούσιος άντρας που έκλεψε την καρδιά της Νικολέττας Καρρά