Σάλος με γαμπρό: Μίλησε για τα… οπίσθια της νύφης τη στιγμή του γάμου – «Μόνο αυτό έχω να πω…»

Θύελλα αρνητικών σχολίων έχει προκαλέσει στο TikTok ένα βίντεο με την αλλόκοτη συμπεριφορά ενός γαμπρού, την ώρα που υποτίθεται ότι θα αντάλλασσε…όρκους αγάπης και πίστης με τη νύφη, κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

Εξαλλη η νύφη

Τα σχόλια κάνουν λόγο για «ανησυχητική συμπεριφορά» του γαμπρού απέναντι στη νύφη, αφού ο άνδρας αντί να λειτουργήσει στο πλαίσιο της ρομαντικής περίστασης και να μιλήσει με τρυφερά λόγια για τον έρωτά του στην κοπέλα, εκείνος επέλεξε να αναφερθεί στα…οπίσθιά της.

Στο βίντεο που έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 9 εκατομμύρια views, φαίνεται η στιγμή που φτάνει η σειρά του γαμπρού να πει τους γαμήλιους όρκους του, αφού η νύφη ολοκλήρωσε τους δικούς της.

Όμως ο άνδρας ξεκινά να μιλά για τα οπίσθιά της, δίνοντας τον όρκο να τους δίνει «χαστουκάκια» σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται. «Μόνο αυτό έχω να πω» συμπλήρωσε γελώντας.

Ο τελετάρχης προσπάθησε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γαμπρό να πει και κάτι άλλο προκειμένου να καταφέρει να… «μπαλώσει» την κατάσταση, ωστόσο ο γαμπρός συνέχισε να γελά. «Αυτό θα πω μόνο…» συμπλήρωσε σε εύθυμη διάθεση.

Πολλοί χρήστες του TikTok αντιπαρέβαλαν το αλλόκοτο σκηνικό

«Ενημερώστε με πότε θα βγει το διαζύγιο» αναφέρει χαρακτηριστικά ένα σχόλιο.

«Ακόμα κι αν αστειεύονται με αυτόν τον τρόπο μεταξύ τους, οι γαμήλιοι όρκοι θα έπρεπε να είναι σοβαροί» αναφέρει κάποιος άλλος.

«Αν ήμουν στη θέση της νύφης θα το έβαζα στα πόδια», γράφει μια άλλη ανάρτηση με την οποία συμφωνούν πολλοί χρήστες του TikTok.

@ckentertainmentservices I promise to smack that 👋 FELLAS, this is your sign to go write those vows…now 🤣🫶 #ckent #weddingfilmmaker #sheehans #farmlife #vows ♬ original sound – Samuel Foree

Related posts

Αυτοκόλλητες μετά το διαζύγιο: Αυτή είναι η κόρη της Αθηνάς Οικονομάκου που είναι φωτοτυπία του Μιχόπουλου

“Δεν είναι πρώτη φορά” Αυτή είναι η αδερφή του Μαζωνάκη που φέρεται να του καταχράστηκε χρήματα

Δίαιτα με μέλι και γιαούρτι: Απώλεια βάρους και αποτοξίνωση με τον πιο εύκολο τρόπο