Γαλακτερός & Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Σάλος με το απαράδεκτο σχόλιο για την κόρη τους,«Βγήκε ο Δούκας με μελαμψό προσφυγάκι αγκαλιά»

Η κόρη του Νάσου Γαλακτερού και της Νάνσυς Ζαμπέτογλου βρέθηκε δίπλα στη μητέρα της την παραμονή της πρωτοχρονιάς όσο εκείνη παρουσίαζε την συναυλία, την οποία ακολούθησε η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του έτους και η έναρξη του 2024 .Η μικρή, μάλιστα, φωτογραφήθηκε και δίπλα στον νέο Δήμαρχο Αθηνών, Χάρη Δούκα, χαμογελαστή και περήφανη.

Τα σχόλια που ακολούθησαν για την τελετή ήταν πολλά, ωστόσο υπήρξε ένα το οποίο ξεχώρισε και όχι για τους σωστούς λόγους. Μία γυναίκα, η οποία δεν έκανε την έρευνά της, θεώρησε πως η νεαρή είναι προσφυγόπουλο και γέμισε οργή διότι θεώρησε πως αυτό ήταν ένας συμβολισμός και πως πλέον δεν θα υπάρχει χώρος για Έλληνες σε αυτές τις γιορτές…

Το απαράδεκτο σχόλιο στο twitter

«Το μήνυμα είναι σαφές. Η Αθήνα ανήκει στους λάθρο. Εσείς γηγενείς δεν θα τολμάτε πια να πατήσετε στις εκδηλώσεις που πληρώνετε με το αίμα σας. Όλα για τους λαθρομουσλιμιά γίνονται. Βγήκε ο Δούκας με μελαμψό προσφυγάκι αγκαλιά να ευχηθεί στο ακροατήριο Χαμάς καλή χρονιά. Ελληνόπουλο δεν υπήρχε, γιατί τα πάντα είναι συμβολισμός», έγραφε το μήνυμα.

Related posts

Συγκίνησε η Μαρίνα Σάττι: “Πριν ανέβω στη σκηνή της Eurovision, αυτό θα κάνω”

Γιάννης Ευαγγελίδης: «Απογοητεύτηκα στο “Καλημέρα Ζωή”, έφυγα και έγινα τραγουδιστής στα σκυλάδικα»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Τα «γυρίζει» ο Δημήτρης Παπανώτας για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ