“Το θέλει το παίρνει” Στα σκαριά νέα συμφωνία για τον Μουτσινά, θα έχει την εκπομπή που θέλουν όλοι οι παρουσιαστές

Δεδομένη θεωρείται η συνεργασία του Νίκου Μουτσινά με τον ALPHA τη νέα τηλεοπτική σεζόν, σε μια περίοδο μάλιστα που οι «μνηστήρες» για τον παρουσιαστή δεν ήταν λίγοι.

Όπως ήδη συζητιέται στο κανάλι της Κάντζας, μπορεί οι υπογραφές να μην έχουν πέσει ακόμα, αλλά οι δύο πλευρές έχουν ανεπίσημα -προς το παρόν- συμφωνήσει να συνεργαστούν τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με το κανάλι να δίνει τελικά στον Μουτσινά εκείνο που ο ίδιος διεκδικούσε εξαρχής.

Ποιο ήταν αυτό; Μία εκπομπή στη late night ζώνη

Αν και ο ALPHA προόριζε αρχικά τον Νίκο Μουτσινά για τη γνώριμη για εκείνον μεσημεριανή ζώνη, τελικά αναγκάστηκε να του δώσει ό,τι ακριβώς επιθυμούσε προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Από τον ΣΚΑΪ στον ALPHA…

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τον εν λόγω deal, το μόνο βέβαιο είναι όμως πως πρόκειται για συνεργασία που θα συζητηθεί και στην οποία το κανάλι ποντάρει πολλά και σε εμπορικό επίπεδο.

Related posts

Η Μαρίνα Σάττι “τάπωσε” την Αθηναΐς Νέγκα: Η απάντηση της μετά το σάλο στα MAD VMA

Περήφανος πατέρας ο Γιώργος Βουλγαράκης: Καμάρωσε την κόρη του Παυλίνα πάνω στη σκηνή & δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του

Τράβηξε όλα τα βλέμματα: Υπέρκομψη η Μαρία Ηλιάκη, πήγε σε εκδήλωση με τη φούστα που θα φοράνε όλες το 2024