“Πέρασαν 4 χρόνια;” Η αντίδραση της Παλιοσπύρου όταν έμαθε ότι αποφυλακίζεται η δράστιδα με το βιτριόλι

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την αδιανόητη επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο πάρκινγκ της εταιρείας που εργαζόταν στην Καλλιθέα, από μία 35χρονη γυναίκα που της πέταξε στο πρόσωπο βιτριόλι (θειικό οξύ), ξεκινώντας έναν Γολγοθά πολλών εγχειρήσεων, φοβερού ψυχικού και σωματικού πόνου και ατέλειωτων επεμβάσεων αποκατάστασης για το θύμα.

«Κάθε χρονιά αυτή η μέρα είναι λίγο διαφορετική, είναι και γλυκιά και πικρή, περίεργο συναίσθημα. Πικρή είναι γιατί αναλογίζομαι πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου και γλυκιά γιατί βελτιώνεται η ζωή μου μέρα με τη μέρα. Αυτό είναι ένα θετικό σημάδι που μου δίνει κι εμένα κουράγιο για να συνεχίσω» δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στον Νίκο Ευαγγελάτο, στην εκπομπή Live News όπου βρέθηκε πρώτη φορά καλεσμένη.

Η Έφη Κακαραντζούλα έχει περάσει 4 χρόνια στην φυλακή και σύμφωνα με τον νόμο, όταν συμπληρώσει τα 6 χρόνια συνολικής φυλάκισης και εφόσον έχει μέσα στην φυλακή ολοκληρώσει 3 χρόνια «μεροκάματα» θα μπορεί να αποφυλακιστεί. Στην 35χρονη δράστιδα είχε επιβληθεί ποινή 15 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας με θειικό οξύ.

Δείτε το ρεπορτάζ

Related posts

Χεράκι χεράκι με εντυπωσιακή ξανθιά ο 90χρονος Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Ποια είναι

«Είναι φλώρος» Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη μετά από αυτό που της έκανε ο Αλέξανδρου – Τι την εκνεύρισε

Κοινές διακοπές για Αυγουστίδης – Φαμέλη: Ως «Αργυρώ» και «Αστέρης» στις καλοκαιρινές τους διακοπές μετά τον Σασμό