“Θα σας πω τι της έκανε”: Μόνο η Τσιμτσιλή είπε τον πραγματικό λόγο που χωρίστηκαν Μικρούτισκος-Καινούργιου

“Πολλές φορές τον έβλεπα και ένιωθα ότι τον διακόπτουν, δεν προλαβαίνει, δεν έχει χώρο” δήλωσε, επίσης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Θέση απέναντι στην «κόντρα» του Ανδρέα Μικρούτσικου και της Κατερίνας Καινούργιου πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωινό της Μ. Τρίτης, μέσα από τον αέρα της εκπομπής Happy Day στον Alpha. Μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης θέλησε να μοιραστεί την δική της εικόνα για τη συνεργασία αλλά και το «φάουλ» που χρεώνει στον έμπειρο παρουσιαστή με αφορμή όσα δήλωσε σε συνέντευξη του.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δήλωσε

τηλεορασάνθρωπος, θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μετρημένος και φειδωλός στα σχόλια του. Εννοώ πως είναι άλλη η κριτική που κάνουμε σε ένα πρόσωπο τετ α τετ και είναι άλλος ο σχολιασμός που κάνεις στο πλαίσιο μιας συνέντευξης, που ξέρεις ότι θα αναπαραχθεί αυτό που θα πεις και κάποιοι θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον του ανθρώπου που σχολιάζεις. Για μένα το ότι ο Ανδρέας εκεί πέρα πιεζόταν, δεν έβρισκε τον χρόνο και τον χώρο να πει αυτό που ήθελε, γιατί πολλές φορές τον έβλεπα από το καμαρίνι μου και ένιωθα ότι τον διακόπτουν, δεν προλαβαίνει, δεν έχει χώρο».

«Δεν είναι όμως ο λόγος αυτός. Παίρνεις την τσαντούλα σου και φεύγεις, λες «παιδιά, εγώ εδώ δεν είμαι χαρούμενος και δεν με εκφράζει αυτή η συνεργασία». Ο τρόπος είναι να βγεις και να σχολιάσεις αρνητικά τον επικεφαλής της εκπομπής; Τιμάς τη συνεργασία και τον άνθρωπο με τον οποίο συμπορεύτηκες, ακόμα και αν έχεις πέντε ταμπελίτσες στο πίσω μέρος του μυαλό σου που έχεις προσάψει σε αυτόν τον άνθρωπο, δικαίως ή αδίκως».

«Εντάξει, αυτό το «καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας» μπορεί να το σχολιάζει και ένας τηλεθεατής. Εμένα πιο πολύ με ενόχλησε που μπήκε στη διαδικασία να εκθέσει κάποια πράγματα εντός πλατό. Είναι σαν μια συνήθεια που έχω εγώ να κάνω έτσι τα μαλλιά μου, ξαφνικά σε μια συνέντευξη να θέλετε να το δώσετε στον κόσμο και να με εκθέσετε. Δηλαδή το ότι μπήκε στη διαδικασία να πει πως κοιτάζει το κινητό της και εκνευρίζεται, δεν νομίζω ότι είχε λόγο να το κάνει» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day το πρωινό της Τρίτης. «Γενικώς καλό είναι να μη νουθετείς τους συνεργάτες σου σε μια συνέντευξη σε τρίτο».

Related posts

Γιώργος Τσαλίκης – Κινείται νομικά μετά τα υβριστικά μηνύματα για τη Μαρίνα Σάττι: «Άντε που θα μας φιμώσετε, τσουτσέκια»

«Ήμουν ανέτοιμη»: Το παραδέχτηκε πρώτη φορά η Ιωάννα Μαλέσκου 2 χρόνια μετά την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

Σε πελάγη ευτυχίας η Σία Κοσιώνη: Μαθεύτηκαν τα χαρμόσυνα στα 44 της και όλοι της εύχονται