“Για τα παιδιά μου”: Ακομπλεξάριστη η Οικονομάκου, κάνει δηλώσεις 4 μέρες μετά το πολύκροτο διαζύγιο

Πως αντέδρασε η Αθηνά Οικονομάκου όταν την ρώτησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία για τον χωρισμό με τον Φίλιππο Μιχόπουλο;

Ύστερα από έξι χρόνια κοινού βίου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος αποφάσισαν να ακολουθήσουν δρόμους χωριστούς. Μάλιστα, με την ανακοίνωση του χωρισμού για την όμορφη ηθοποιό και τον επιχειρηματία, σηκώθηκε μια θύελλα σχολίων τόσο στις τηλεοπτικές εκπομπές όσο και στα social media.

Που την είδαμε;

Το πρωινό της Μ. Τρίτης, η κάμερα του Breakfast@Star και ο δημοσιογράφος Πάνος Παπαδόπουλος συνάντησαν την Αθηνά Οικονομάκου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και προσπάθησαν να πάρουν τις πρώτες της δηλώσεις. «Γεια σας! Καλά είμαι, μια χαρά. Παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ. Όλα καλά».

«Να είστε καλά, σας ευχαριστώ πολύ. Δεν έχω να δηλώσω κάτι. Ευχαριστώ πολύ, παιδιά, δεν έχω να πω κάτι. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλή συνέχεια, ευχαριστώ» σημείωσε χαρακτηριστικά, με χαμόγελο, η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζοντας τον βηματισμό της προς την έξοδο από το αεροδρόμιο.

Η ανακοίνωση

To απόγευμα της περασμένης παρασκευής, μέσα ανακοίνωση στα ΜΜΕ, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχαν τονίσει τα εξής. «Έπειτα από 10 χρόνια κοινής διαδρομής και την απόκτηση των δύο παιδιών μας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε τη λύση του γάμου μας. Τα παιδιά μας είναι αυτά που θα μας ενώνουν για πάντα και ως στοργικοί γονείς, θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με απεριόριστη αγάπη. Η ψυχική τους ισορροπία είναι η προτεραιότητά μας σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μας και ζητούμε την κατανόησή σας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την ιδιωτικότητα των παιδιών μας και να τα προστατεύσουμε από αδικαιολόγητη δημοσιότητα και προσοχή».

«Για αυτό τον λόγο, απευθύνουμε ισχυρή σύσταση προς τα ΜΜΕ να χειριστούν με ευαισθησία και σεβασμό την κατάσταση αυτή και να αποφεύγεται η δημοσίευση ή αναδημοσίευση σχετικών ειδήσεων, με σκοπό την προστασία της ψυχικής ευημερίας τους και την ομαλή μετάβαση των παιδιών μας στη νέα αυτή πραγματικότητα».

Related posts

“27 χρόνια γάμου” Διαζύγιο για την Τζώρτζια Κεφαλά, ανακοίνωσε η ίδια τον λόγο με μια ανάρτηση

2 χρόνια μετά τη Βαλαβάνη: Σε πελάγη ευτυχίας ο Βασάλος, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα και όλοι του εύχονται

“Το χάσαμε τελευταία στιγμή” Δύσκολες ώρες για την Μπέττυ Μαγγίρα, τρίτωσε πλέον το κακό