“Πλέον σταμάτησε κι αυτό”: «Πάγωσαν» όλοι με τα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα μετά από 40 μέρες στην Εντατική

Ο Δημήτρης Κόκοτας εξακολουθεί να δίνει μια μεγάλη μάχη για την υγεία του, ευρισκόμενος στην Εντατική τις τελευταίες 40 ημέρες, με άπαντες να διατηρούν την ελπίδα, ότι σύντομα τα νέα για τον αγαπημένο καλλιτέχνη θα είναι ευχάριστα και θα τελειώσει αυτή η περιπέτεια, που τόσο τον έχει ταλαιπωρήσει.

Ο γνωστός τραγουδιστής έμεινε στάσιμος την τελευταία εβδομάδα, σε μια είδηση που θα μπορούσε μεν να προκαλέσει ανησυχία υπό άλλες συνθήκες, όμως η εξήγηση ήρθε άμεσα. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό Σουσού», άλλωστε, αυτό συνέβη επειδή οι θεράποντες γιατροί του Δημήτρη Κόκοτα απουσίασαν λόγω των ημερών του Πάσχα, κάνοντας τις διακοπές τους, αφού ούτως ή άλλως οι εξελίξεις ήταν θετικές.

Ο λόγος που έμεινε στάσιμος την τελευταία εβδομάδα

Στο ρεπορτάζ ξεκαθαρίστηκε, βέβαια, ότι το εν λόγω γεγονός δεν εγκυμονούσε κανέναν κίνδυνο για τον Δημήτρη Κόκοτα, καθώς οι γιατροί του είχαν αφήσει προσωπικό ασφαλείας να επιτηρεί τον τραγουδιστή, έχοντας αφήσει και τις σχετικές οδηγίες για την αγωγή, που ακολουθούσε, «παγώνοντας» προσωρινά τη μείωση της χορήγησης των φαρμάκων.

Ο καλλιτέχνης, από την πλευρά του, εξακολουθεί να ανταποκρίνεται καλά, να ανοιγοκλείνει τα μάτια του και να μπορεί να αναπνέει με μηχανική υποστήριξη, την οποία όμως για λόγους ασφαλείας συνεχίζει να έχει. Με την επιστροφή των γιατρών, που είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, θα υπάρξει νέος κύκλος εξετάσεων, ενώ η οικογένειά του δεν προβαίνει σε οποιοδήποτε σχόλιο, επιθυμώντας την επόμενη φορά, που θα μιλήσει δημόσια, να είναι για να διαδοθούν τα οριστικά ευχάριστα νέα.

Related posts

«Η Άνδρος μου»: Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε ντυμένη έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ

Και το όνομα αυτού… Ραφαήλ – Μηνάς: Η Μαρία Καρλάκη βάφτισε τον γιο της στη Λέσβο, οι φωτογραφίες από το μυστήριο

«Ευτυχώς πήγε γρήγορα στο νοσοκομείο»: Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Σταρόβα, στο πλευρό του φίλοι & συγγενείς