Ένας γόης στα 67 του ο Γιάννης Λάτσιος: Ξυρισμένος και ανανεωμένος με 28χρονη καλλονή

Ο Γιάννης Λάτσιος ζει πιο ήρεμες στιγμές τα τελευταία αρκετά χρόνια, έχοντας επί της ουσίας απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παρότι παραμένει ενεργός στο τηλεοπτικό σκηνικό, με μια τελευταία του φωτογραφία να δείχνει πως βρίσκεται… σε φόρμα και εξαιρετικά ανανεωμένος.

Παρόλο που δεν αποκάλυψε πού έκανε Πάσχα, αποκάλυψε με ποιον πέρασε το βράδυ της Ανάστασης δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο δίπλα σε μία εντυπωσιακή ξανθιά νεαρή. Πρόκειται για την 28χρονη ανιψιά του, Ελένη Ξανθοπούλου, την κόρη της αδερφής του, Αγλαΐας, που είναι παντρεμένη με τον συγγραφέα και σκηνοθέτη, Λευτέρη Ξανθόπουλο, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, τον Κώστα.

Η νεαρή έχει σπουδάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι μία από τις αδυναμίες του πρώην συζύγου της Ελένης Μενεγάκη. Εκείνος φορούσε μαύρα, ενώ εκείνη δίπλα του ήταν ντυμένη στα ροζ και με ελάχιστο μακιγιάζ έκλεψε τι εντυπώσεις με την εμφάνισή της, με τον Άγγελο Λάτσιο στο μεταξύ πρόσφατα να ποζάρει δίπλα του και να φαίνεται ολόιδιος.

Related posts

«Η Άνδρος μου»: Η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε ντυμένη έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί ποτέ

Και το όνομα αυτού… Ραφαήλ – Μηνάς: Η Μαρία Καρλάκη βάφτισε τον γιο της στη Λέσβο, οι φωτογραφίες από το μυστήριο

«Ευτυχώς πήγε γρήγορα στο νοσοκομείο»: Ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Σταρόβα, στο πλευρό του φίλοι & συγγενείς