“Πήγαινες γυρεύοντας” – Έπαθε σοκ η Δούκισσα Νομικού με το σχόλιο που της έκανε ο Γιώργος Λιάγκας

Δούκισσα Νομικού: Η γλυκιά παρουσιάστρια και μανούλα φέτος είναι για πρώτη φορά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης και παρουσιάζουν μαζί μία ευχάριστη και ανατρεπτική εκπομπή. Να υπενθυμίσουμε πως ο Γιώργος Λιάγκας έκανε για χρόνια πρωινή ενημέρωση και παρουσίαση με την σύζυγό του Φαίη Σκορδά και πως μετά το διαζύγιό τους χώρισαν οι τηλεοπτικοί τους δρόμοι. Την προηγούμενη χρονιά, αν και συνεχίζουν χωριστά στην προσωπική τους ζωή, είδαμε τη Φαίη και το Γιώργο μαζί ξανά στο πλατό. Φαίνεται πως έχουν μια πολύ καλή και φιλική σχέση τόσο επαγγελματικά όσο και για το καλό των παιδιών τους.

Η ατάκα του Λιάγκα που άφησε άφωνη τη Δούκισσα

Στην κουζίνα μπήκε ο Γιώργος Λιάγκας κατά την διάρκεια της σημερινής 15/9 του εκπομπής και συγκεκριμένα την ώρα που η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ετοίμαζε νόστιμα μπιφτέκια, μιας και δε μπορούσε να αντισταθεί.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως αυτή την περίοδο προσέχει την διατροφή του, κάτι που προκάλεσε έναν επικό διάλογο αμέσως μετά μεταξύ εκείνου και των συνεργατών του, ενώ νωρίτερα ο ίδιος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του. Το σχόλιο που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στην Δούκισσα Νομικού στον αέρα του Πρωινού
«Δεν θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού του απάντησε: «Θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου» με τον ίδιο να απαντά «Και κάτω μου».

Η Δούκισσα Νομικού έμεινε κόκκαλο εκείνη την ώρα και ξέσπασε σε γέλια, με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου να της απαντά: «Εσύ πήγαινες γυρεύοντας».

Related posts

“Όταν βρήκα εκείνο το φίδι”: Η “ορεινή μέλισσα” αποκαλύπτει πόσα χρήματα βγάζει από τα βίντεο στο youtube

“Τα δικά μου παιδιά τι θα γίνουν;” Ο μεγάλος φόβος της Μέγκαν Μαρκλ για τη βασιλική οικογένεια

“Δεν με ζούσε εκείνος”: Μόνη της με την αξία της, ιδού η περιουσία της Οικονομάκου που αυξάνεται συνεχώς