Δεν το κρύβει πλέον: Ο Χάρης Ρώμας μιλά ανοικτά για τον σύντροφό του

Χάρης Ρώμας: Ο αγαπημένος μας ηθοποιός που έχει χαρίσει στο πανελλήνιο αμέτρητες στιγμές γέλιου με τα σίριαλ στα οποία έχει παίξει, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ο Χάρης Ρώμας νιώθει ευγνώμων που με τις σειρές του έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές και δεν κρύβει τη χαρά του.

Καλεσμένος στο Πρωινό Μας βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 15/9 ο Χάρης Ρώμας. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συνέντευξης, η Φαίη Σκορδά κάθισε δίπλα του στον καναπέ και τον ρώτησε για την προσωπική του ζωή, για την οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν.

Σε σχέση ξανά ο Χάρης Ρώμας

«Έχω σχέση. Είμαι σχεσάκιας, το ξέρεις αυτό», είπε ο Χάρης Ρώμας και η Φαίη Σκορδά έμεινε με το στόμα ανοιχτό. «Κάτι υπάρχει, φαίνεται ότι δεν μπορώ να ζήσω μόνος. Έτυχε. Πριν το καλοκαίρι. Είμαι ερωτευμένος. «Θέλω να συνυπάρχω, θέλω να μοιράζομαι τα πράγματα και τα χαρούμενα πράγματα δεν θέλω να τα ζω μόνος μου. Δεν μου αρέσει καθόλου η μοναξιά», αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας.

Related posts

Στα 66 της, δίνει μαθήματα στιλ: Η Ρούλα Κορομηλά εμφανίστηκε έτσι στα μπουζούκια ανέδειξε το καλλίγραμμο κορμί της

Το υπερσύγχρονο διώροφο σπίτι της Οικονομάκου: Τεράστιο σαλόνι, ξύλινο τραπέζι, δωμάτιο – ντουλάπα & παντού οικογενειακές φωτογραφίες

7 χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο με την Porsche: Τι κάνει σήμερα ο Υπάτιος Πατμάνογλου, η αποζημίωση & η νέα ζωή