“Πέταξα τη βέρα μου”: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πρίγκιπα Νικόλαου μετά το διαζύγιο με την Τατιάνα Μπλάτνικ

Ο χωρισμός “βόμβα” της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Νικόλαου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία το βράδυ της Παρασκευής 19/04. Το ζευγάρι μετά από 14 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, τονίζοντας ότι θα διατηρήσουν τον σεβασμό τους και την φιλική σχέση τους μετά από 20 χρόνια κοινής πορείας.

Πού βρισκόταν ο Νικόλαος την ημέρα της ανακοίνωσης

Την ημέρα της ανακοίνωσης του διαζυγίου του από την Τατιάνα Μπλάτνικ, ο Νικόλαος βρισκόταν στην Αμοργό με την Axion Hellas της οποίας είναι ειδικός σύμβουλος.

Να σημειώσουμε πως ο συγκεκριμένος μη κερδοσκοπικός οργανισμός προσπαθεί να προσφέρει ιατρική περίθαλψη και υποδομές στα απομακρυσμένα νησιά της Ελλάδας. Ο Νικόλαος στηρίζει τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό με παρουσία του σε εκδηλώσεις του οργανισμού.

Αυτές τις ημέρες, που συνέπεσαν με την ανακοίνωση του διαζυγίου, ο Νικόλαος ήταν πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και συγκεκριμένα συμμετείχε στον 16ο διάπλου της Axion Hellas στα νησιά Σίφνο, Σχοινούσα, Αστυπάλαια, Αμοργό και Κίμωλο. Η ομάδα αναχώρησε στις 12 Απριλίου, και η δράση ολοκληρώθηκε την Κυριακή 21 Απριλίου.

Related posts

Παντού και πάντα μαζί: Διακοπές στην Αλβανία για τον Βασάλο με τον Fipster – Οι κοινές φωτογραφίες & το challenge

Στην κατάσταση της απαγορεύεται: Το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει η Αλεξάνδρα Νίκα & οι αντιδράσεις στα σχόλια

Έχει πάρει από την μαμά του: Αυτός είναι ο έφηβος κούκλος γιος της Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του