“Δεν νιώθω την Ελλάδα πατρίδα μου”: Οι δύσκολες ώρες της Τατιάνας Μπλάτνικ στην Βασιλική Οικογένεια

Ο χωρισμός της Τατιάνας Μπλάτνικ με τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ έχει προκαλέσει θόρυβο στα sites και στις εκπομπές. Μάλιστα, την είδηση του διαζυγίου έπαιξαν και τα δελτία ειδήσεων. Το ζευγάρι έπειτα από 14 χρόνια, πήρε την απόφαση να χωρίσει και το έκανε γνωστό με μια κοινή ανάρτηση που κυκλοφόρησαν

Σχετικά με το χωρισμό τους έχουν μιλήσει και τα ξένα μέσα με την Daily Mail με δημοσίευμα της να αποκαλύπτει τους λόγους που το ζευγάρι προχώρησε σε διαζύγιο.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Τατιάνα “φαινόταν αντίθετη” με την υπερβολή που είχε η ελληνική βασιλική ζωή και ζητούσε από τους πρίγκιπες να μην ντύνονται με τόσο επίσημα ρούχα. Επίσης, γράφει πως η σχέση τους δεν ήταν τόσο “ειδυλλιακή” ακόμα και στο ξεκίνημα της.

Μάλιστα, ακόμα και η προσαρμογή της στην Ελλάδα όταν μετακόμισαν μόνιμα στη χώρα το 2013 ήταν αρκετά δύσκολη, ενώ δεν μπορούσε να υιοθετήσει την royal ζωή της πρώην βασιλικής οικογένειας των Γλυξμπουργκ.

Τι λένε τα βασιλικά μεσα;

Οι πληροφορίες, συγκεκριμένα, αναφέρουν πως η κρίση ανάμεσά τους ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, ενώ τον τελευταίο ένα χρόνο ήταν σε διάσταση. Και οι δύο είχαν φύγει από την βίλα τους, με εκείνη να μένει σε διαμέρισμα στο Κολωνάκι, ενώ εκείνος στην Ηρώδου Αττικού.

Στο χρονικό αυτό διάστημα, η Τατιάνα Μπλάτνικ φέρεται πως διατηρούσε σχέση με έναν επιχειρηματία, η οποία ωστόσο δεν είχε θετική κατάληξη, ενώ και ο πρώην σύζυγός της σύναψε δεσμό με μία άλλη γυναίκα, γνωστή κυρία της κοσμικής Αθήνας, όμως αυτό είναι κάτι πρόσφατο.

Ο βασιλικός συντάκτης Πάνος Βήττας, μιλώντας στην εκπομπή, επιβεβαίωσε το γεγονός, επισημαίνοντας πως το τέλος του γάμου της ήταν επόμενο να έρθει.

«Δεν είναι ένα το πρόσωπο που ήταν με την Τατιάνα, ήταν και άλλα πιο πριν. Αυτή την πληροφορία γνωρίζω. Όταν λέμε άλλα, εννοούμε ότι υπήρχε μία διάσταση και όταν είσαι εν διαστάσει κάπως ψάχνεσαι, ψάχνεις τον καινούργιο σου έρωτα. Δεν μπορούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες. Όπως και ο Νικόλαος. Κρατούσαν τους τύπους και τα προσχήματα, γιατί υπήρχαν κάποιες υποχρεώσεις, όπως το μνημόσυνο του Κωνσταντίνου, γιατί είναι πάρα πολύ άσχημο να βγουν φωτογραφίες προς τα έξω και να αρχίσουν να συζητιούνται.

Όλα τα media που ασχολούνται με τα βασιλικά στην Ευρώπη σταμάτησαν να ασχολούνται με τον “πόλεμο μίσους” της Μάξιμα με τη Λετίσια της Ισπανίας για να ασχοληθούν με το πολύκροτο διαζύγιο. Στην ανακοίνωση λέει “η πριγκίπισσα Τατιάνα”, κρατάει τον τίτλο της», είπε χαρακτηριστικά

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις