“Παιδί μου έχω άγχος για σένα”: Δύσκολες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη – Ο φόβος της για τη Λάουρα που σπουδάζει στην Αγγλία

Τα γενέθλιά της είχε την περασμένη εβδομάδα η Λάουρα Λάτσιου, η κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου. Γεννημένη στις 9 Φεβρουαρίου του 2005 έκλεισε τα 19 της χρόνια.

Αν και η ίδια δεν επιθυμεί να εμφανίζεται το πρόσωπό της δημόσια, ωστόσο ο αδελφός της Άγγελος Λάτσιος και η μητέρα της δημοσίευσαν φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία.

\Σπουδές στην Αγγλία για την Λάουρα Λάτσιου

Ακόμα η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής της στην κόρη της, αποκαλύπτοντας ότι είναι φοιτήτρια στην Αγγλία.

Η κόρη της παρουσιάστριας, βρίσκεται στην Αγγλία για σπουδές και η Μενεγάκη εξέφρασε την ανησυχία της, όπως κάθε γονιός που το παιδί του βρίσκεται στο εξωτερικό.

“Παιδί μου, εκεί που είσαι μακριά στα ξένα, η μάνα σου να ξέρεις, σε έχει συνέχεια στο μυαλό της, πουθενά αλλού. Σε σένα καλό μου παιδί. Χρόνια σου πολλά παιδάκι μου. Παραμιλάει η Ελένη. Ε, τι να κάνουμε παιδιά”, είπε η παρουσιάστρια ευχαριστώντας τους συνεργάτες της για τις ευχές

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο στο 4:55:

Related posts

Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που παίζει στο Mega – Τα έχασε ο Αδέκαστος

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»