Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε την πιο ωραία ανάρτηση με την κόρη του: Όλοι μιλούν για το σχόλιο της πρώην Survivor

«Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας», έγραψε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην πρώτη ανάρτηση που έκανε με την κόρη του, λίγες μόλις ημέρες μετά την γέννησή της.

Τέσσερις ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης του

Η σύζυγός του, Δήμητρα Βαμβακούση, γέννησε στις 8 Φεβρουαρίου ένα υγιέστατο κορίτσι, βάρους 3.820 γραμμαρίων, λίγες μόλις ώρες πριν από τα γενέθλια της μητέρας του Ντάνου, η οποία έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ο περήφανος πατέρας θέλησε να καλωσορίσει το νέο μέλος της οικογένειας με ένα βίντεο. Σε αυτό ο ίδιος βρίσκεται καθισμένος στον καναπέ και κρατά αγκαλιά το βρέφος, ταΐζοντάς το. Ο χώρος είναι διακοσμημένος με μπαλόνια και ο Γιώργος μοιάζει γαλήνιος.

Στην περιγραφή της ανάρτησης του θέλησε να ευχαριστήσει την ίδια την κόρη του, τη Δήμητρα Βαμβακούση, αλλά και όλους όσους τους έστειλαν ευχές μετά τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού.

Συγκεκριμένα, ο Ντάνος έγραψε στην ανάρτησή του «Καλώς ήρθες στην οικογένεια μας. Δήμητρα Βαμβακούση σε ευχαριστώ για την υπομονή σου, τη στάση σου και το θαύμα που έφερες στη ζωή μας, σε αγαπώ. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για τα μηνύματα και τις γλυκές ευχές σας».

Δεν έλειψαν τα σχόλια

Related posts

Τρεις γενιές μαζί: Η σπάνια φωτογραφία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μαζί με την μητέρα και την κόρη του

Δεν το έκρυψε ο Χρήστος Λούλης: «Είμαι ο μοναδικός που έχει κλέψει γυναίκα του Παπακαλιάτη»

Κι όμως το έκανε ο Νίκος Ευαγγελάτος: «Πήγε» Eurovision στο πλευρό της Μαρίνας Σάττι – «Ο πέμπτος χορευτής του τελικού…»