“Ο άντρας μου δεν με αναγνώρισε” Η Καλομοίρα πρώτη φορά για τις πλαστικές και την αλλαγή επάνω της

Μια ειλικρινή συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ Α Τετ» έδωσε η Καλομοίρα, απαντώντας μεταξύ άλλων στις πλαστικές επεμβάσεις που φημολογείται ότι έχει κάνει.

Επιπλέον, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κατάθλιψη που πέρασε στις εγκυμοσύνες της καθώς και στον γάμο της με τον Γιώργο Μπούσαλη.

«Η ημέρα του γάμου μας ήταν πολύ ωραία. Έγινε στο Long Island. Θα ήθελα να κάνω και γάμο στην Ελλάδα, αλλά είναι δύσκολο, γιατί έχουμε πολλούς συγγενείς στην Αμερική και δε θα ήταν εύκολο. Κάναμε τη βάπτιση της Αναστασίας εδώ», είπε αρχικά η Καλομοίρα.

Και συνέχισε: «Με τον Γιώργο είμαστε μαζί από το 2006. Για τη σχέση προσπαθούμε και οι δυο. Υπάρχουν περίοδοι που ο ένας προσπαθεί περισσότερο από τον άλλον, αλλά πάντα το βρίσκουμε.

Για την κριτική που δέχθηκε

Όσον αφορά την περίοδο που πάλευε με την κατάθλιψη ενώ ήταν έγκυος, η Καλομοίρα εξομολογήθηκε: «Ήταν περίεργο, γιατί εμένα μου έτυχε όταν ήμουν έγκυος και όχι μετά. Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, ειδικά στα δίδυμα, ήταν σαν κατάθλιψη. Όταν γέννησα μου έφυγε αυτό, με πείραξε όμως που ένιωσα έτσι. Αλλάζει το σώμα, είχα βάλει παρά πολλά κιλά, δε με αναγνώριζα. Ο Γιώργος είχε τρομάξει με όλο αυτό, αλλά ήταν δίπλα μου όσο μπορούσε. Ήταν και αυτός μικρός και δε γνώριζε».

Για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα για τις αισθητικές παρεμβάσεις, η Καλομοίρα απάντησε: «Όταν κάποιος μου κάνει κριτική, εγώ το ακούω. Όταν όμως η κριτική γίνεται με άσχημο τρόπο, τότε νιώθω άσχημα για τον άλλο, γιατί στην πραγματικότητα μιλάει άσχημα για τον εαυτό του και όχι για μένα. Δεν έχω κάνει πλαστικές, έχω κάνει botox και υαλουρονικό στα χείλη. Αν κάνω κάτι, το κάνω επειδή μου αρέσει και δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν».

Στην ερώτηση του Τάσου Τρύφωνος σχετικά με το πώς παραμένει πάντα θετική, η Καλομοίρα είπε: «Είμαι κανονικός άνθρωπος που έχω όλα τα αισθήματα. Έχω και μαύρα αισθήματα και ροζ, αλλά γενικά έχω μάθει στη ζωή μου ότι όταν ξυπνάς και ξεκινάει η μέρα σου, δε θα είναι όλα τέλεια, εσύ αποφασίζεις πώς θα τα αντιμετωπίσεις. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι δυσκολίες σου, γιατί ο κόσμος ταυτίζεται».

Τέλος, η Καλομοίρα απάντησε και στο ενδεχόμενο τα παιδιά της να ασχοληθούν με τον καλλιτεχνικό χώρο και σημείωσε: «Ο Δημήτρης μου θέλει να γίνει σκηνοθέτης, του αρέσουν πολύ τα έργα και όλα αυτά. Εγώ θα τους υποστηρίξω ό,τι και αν θέλουν. Για να είμαι ειλικρινής όμως, θα πω ότι μέσα μου θα κλαίω αν μου πουν ότι θα ασχοληθούν με τον χώρο μου, γιατί ξέρω ότι είναι σκληρός χώρος. Εγώ είχα τρελό πάθος για τη μουσική και ήξερα γιατί το έκανα».

Related posts

“Ήταν τρομερά επικίνδυνο” Δύσκολες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη, το ατύχημα στο πλοίο

Έχει μεγάλη σημασία, το δείχνει 1η φορά: Οι 6 λέξεις που βάρεσε τατουάζ στο χέρι του ο Βαγγέλης Μαρινάκης

“Αφού δε μπορείτε”: Σούσουρο με τον Αλέξη Κούγια, παραιτείται από τον Ολυμπιακό