“Εγώ μένω τώρα εδώ”: Αυτό είναι το σπίτι που φώλιαζαν τον έρωτά τους Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος

Κεραυνός εν αιθρία έσκασε, το απόγευμα της Παρασκευής (26/4), με την Αθηνά Οικονομάκου και τον Φίλιππο Μιχόπουλο να ανακοινώνουν το διαζύγιό τους.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2018, στη Μύκονο

«Είμαι παντρεμένη ήδη, έχω ένα παιδάκι και έχω ήδη μια οικογένεια με αυτόν τον άνθρωπο. Θα είναι πολύ συγκινητική η στιγμή που θα με παραδώσουν στον σύζυγό μου, ο πατέρας μου κι ο αδερφός μου, αλλά είμαστε ήδη οικογένεια. Είναι κάτι που έχει συμβεί. Περισσότερο ο γάμος γίνεται για το πάρτι που θα ακολουθήσει μετά. Και το μυστήριο όμως σαν μυστήριο θέλαμε να το κάνουμε εξ αρχής… Είμαι πολύ χαλαρή ως νύφη», είχε δηλώσει λίγες ημέρες πριν τον γάμο της η ηθοποιός.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχαν στεγάσει την ευτυχία τους σε ένα υπέροχο σπίτι. Πολλές φορές, μάλιστα, η ηθοποιός είχε μοιραστεί φωτογραφίες.

Το σπίτι του πρώην ζευγαριού στα βόρεια προάστια

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο πρώην σύζυγός της είχαν στεγάσει τον έρωτά τους σε μια υπέροχη μονοκατοικία στην Κηφισιά που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα αυτές που βλέπουμε στα περιοδικά διακόσμησης. Τα χρώματα που κυριαρχούν στις φωτογραφίες που κατά καιρούς έχουν δει το φως της δημοσιότητας είναι κατά κύριο λόγο τα γήινα όπως το καφέ, το γκρι και κάποιες πινελιές χρώματος.

Η διακόσμηση είναι λιτή, το δάπεδο στο σαλόνι είναι επενδυμένο με πλακάκι μπεζ και τα έπιπλα δίνουν την αίσθηση ότι στοιχεία της φύσης μεταφέρθηκαν εντός του καθιστικού.

Related posts

Πυρ και μανία ο Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: “Δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που χασμουριέται και τουρλώνει τον κ@λο του σε φωτογραφίες”

Είναι μεγαλύτερος της, δε του φαίνεται καθόλου: Τόσα χρόνια περνάει ο Γρηγόρης Μόργκαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Συγχώρεσέ με»: Στα πατώματα ο Νίνο για την Josephine μετά τις φήμες χωρισμού