“Μου είναι δύσκολο”: Η ξαφνική αδιαθεσία της Μαρίνας Σάττι στην ΕΡΤ, βγήκε έξω και έκανε αέρα

Η Μαρίνα Σάττι, το βράδυ της Πέμπτης 18 Απριλίου, βρέθηκε σε γνωστό κέντρο για να τραγουδήσει το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision και να διασκεδάσει το κοινό που έχει ανταποκριθεί πολύ θετικά στο άκουσμά του, ύστερα από απόφαση της ΕΡΤ για τη διοργάνωση του πάρτι.

Κατά τη διάρκεια αυτού, ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, η καλλιτέχνιδα αισθάνθηκε μία πολύ έντονη αδιαθεσία και μαζί με τους συνεργάτες της οδηγήθηκε στον εξωτερικό χώρο για να πάρει λίγο αέρα.

Η στιγμή που η Μαρίνα Σάττι αισθάνθηκε αδιαθεσία

Όπως φαίνεται από τα πλάνα, έπιανε το κεφάλι της, ενώ το γεγονός πως είχε πάρα πολύ κόσμο έπαιξε σημαντικό ρόλο στην κατάστασή της. Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα κατάφερε να συνέλθει και επέστρεψε κανονικά στο πρόγραμμα, χόρεψε και ερμήνευσε το κομμάτι της πάνω στη σκηνή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, απούσα από το συγκεκριμένο πάρτι ήταν η εκπρόσωπος της Κύπρου, Silia Kapsis, γεγονός που σχολιάστηκε. Οι δυο τραγουδίστριες, παρόλα αυτά, φαίνεται πως έχουν καλές σχέσεις, καθώς όπως έχουν δηλώσει έχουν επικοινωνία και σκοπεύουν να βρεθούν και από κοντά.

Δείτε το απόσπασμα

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν