“Εγώ το έκανα μόδα”: Αυτά είναι όλα τα “αγορέ” look που έχει λανσάρει η Ελεονώρα Μελέτη

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η Ελεονώρα Μελέτη με την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές, δεν είναι όμως η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια σχολιάζεται έντονα.

Μέσα στα τελευταία 15 χρόνια, η παρουσιάστρια έχει απασχολήσει ιδιαίτερα για τις αλλαγές στα μαλλιά της, τόσο στο χρώμα όσο και στο μήκος τους. Μάλιστα, θα μπορούσε εύλογα να πει κανείς, πως ήταν εκείνη που έκανε «μόδα» τα κοντά μαλλιά.

Αναδρομή στο παρελθόν

Η Ελεονώρα Μελέτη αποφάσισε κάποια στιγμή να κάνει μια αναδρομή στα πιο iconic hair looks της των τελευταίων χρόνων, υπενθυμίζοντάς μας πως είναι η απόλυτη hair chameleon.

«Βλέποντας τις μεταμορφώσεις που κάνουν τα κορίτσια στο Gntm είπα να κάνω ένα γρήγορο flash back στις δικές μου μεταμορφώσεις που τόσο μα τόσο αγαπώ! Είναι τόσο ωραίο να παίζεις, να δοκιμάζεις, να αλλάζεις… Από ξανθό σε κόκκινο κ από μακρύ σε κοντό, από καραφάκι σε φράντζα κ από ίσιο σε σπαστό! Αν γινόταν, θα τα άλλαζα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!! Ωστόσο έχω καταλήξει πως για μένα όσο πιο κοντό τόσο πιο καλό! Το χρώμα μ’ αρέσει στο πιο φυσικό μου… μέχρι την επόμενη αλλαγή!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Related posts

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πeθανε παιδάκι από παρβοϊό – Συναγερμός σε παιδικό σταθμό

“Δεν έπρεπε να πάει” Η αντίδραση της Μαρίας Αντωνά όταν ρωτήθηκε για τον Άρη Σοϊλέδη

“Πάμε θέατρο;” Δεν ξέχασε τις παλιές της συνήθειες η Οικονομάκου μετά τον χωρισμό βγήκε με την καλύτερη παρέα