“Με ενοχλεί που όλοι αναφέρονται μόνο σε αυτό”: Αποκαλύπτει την αλήθεια για την εξαφάνισή της η Νανά Βενέτη

Η Νανά Βενέτη, η ηθοποιός που έγινε γνωστή τη δεκαετία του 1980 μέσα από τις βιντεοταινίες, έδωσε μια σπάνια συνέντευξη, όπου μίλησε για τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο, για τα χρόνια που ασχολήθηκε με την υποκριτική και τις επιχειρήσεις.

Νανά Βενέτη: Δεν ήθελα κανείς να ξέρει πού είμαι μετά τις βιντεοταινίες – Με ενοχλεί που όλοι αναφέρονται μόνο σε αυτό

Πλέον η ίδια είναι ξανθιά και παραμένει πολύ εντυπωσιακή.

Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είπε για εκείνη την περίοδο:

“Δεν με πειράζει το κομμάτι της βιντεοκασέτας. Με πειράζει που αναφερόμαστε μόνο σε αυτό, που ήταν ένα κομμάτι τριών ετών η βιντεοκασέτα. Από αυτή την άποψη, αλλά δεν αναφερόμαστε σε τίποτα άλλο. Θα πω και κάτι πάνω σε αυτό το θέμα. Εγώ δεν είχα ασχοληθεί καθόλου με τα media, ούτε με ενδιέφερε, ασχολήθηκα τώρα τελευταία.

Η βιντεοκασέτα ήταν μια ταινία που γυριζόταν πολύ γρήγορα, γιατί τότε υπήρχε τέτοια ζήτηση που κι εγώ έχω δει σενάριο και έχω πει: “Συγγνώμη, το έχει διαβάσει κανείς αυτό;”. Καλά εγώ, ο παραγωγός που θα το κάνει ταινία;

Δεν τους ένοιαζε όμως, γιατί είχαν τέτοια ζήτηση που σου έλεγαν “Φέρτε σενάρια” και δεν προλάβαιναν. Άσε που είχαν γίνει όλοι παραγωγοί πια, γιατί ήταν σαν επένδυση και πολύ προσοδοφόρα σαν δουλειά”, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η επιτυχία της εκείνα τα χρόνια σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή εξωτερική της εμφάνιση ήταν δεδομένη. Αλλά η ίδια ήθελε κάτι πιο σταθερό στη ζωή της και το έψαξε στην επιχειρηματικότητα. Όπως δήλωσε:

“Πάντα είχα στο μυαλό μου τον χώρο των business. Είχα και μεγάλη προβολή σε όλα τα έντυπα, τηλεοράσεις και μου άρεσε ο χώρος. Πήγε καλά. Άνοιξα μαγαζί με ρούχα στο Κολωνάκι. Δεν με πίστεψαν όταν είπα ότι σταμάτησα την υποκριτική.

Εξαφανίστηκα μετά. Δεν ήθελα να ξέρει κανείς πού είμαι, τι κάνω. Να μην γράφουν τίποτα, να μην με ξέρουν, να μην ξέρουν τι κάνω. Θεωρούσα ότι, αν με αφήσουν στην ησυχία μου, θα πάω καλά και στη ζωή μου. Και τελικά είχα δίκιο. Λυτρώθηκα, ήταν σωστή απόφαση. Το λέω μετά από τόσα χρόνια που έχω το παιδί μου, 20 χρόνια παντρεμένη”.

Related posts

«Την γαλανόλευκη δεν την φοράμε, την τιμάμε»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Καλομοίρα, εμφανίστηκε έτσι & προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Πανύψηλη με σγουρό μαλλί, ίδια η μαμά: Η 14χρονη Ηλέκτρα Λύρα είναι κλώνος της Πέγκυ Ζήνα και ιδού η απόδειξη

«Το καλύτερο δώρο της ζωής μου»: Η Γιουλικά Σκαφιδά γιορτάζει & μας δείχνει το πρόσωπο του γιου της 1η φορά