Γυναίκα αντάρτισσα η Καλομοίρα: “Αυτό θα κάνω αν έρθει μια γυναίκα και μιλήσει στον άντρα μου”

H Kαλομοίρα σε μια απκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»

Για τον άντρα της

Ιδιαίτερο βάρος έδωσε και στο κομμάτι της ζήλιας στη σχέση της αλλά και για το πως αντιμετωπίζει τις περιπτώσεις γυναικών που έρχονται να μιλήσουν στον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα είπε: «Έρωτας είναι για μένα στην αρχή μιας σχέσης, μετά έρχεται η αγάπη και είναι κάτι πιο βαρύ. Υπάρχει ζήλεια στο ζευγάρι, αν έρθει μια κοπέλα και μιλήσει στον σύζυγό μου θα τη μαλώσω. Αν έρθει κάποιος και μιλήσει σε εμένα είναι διαφορετικό από το να μιλήσει κάποια στον Γιώργο».

«Αλλάζει το ζευγάρι μετά τα παιδιά, όσοι λένε το αντίθετο είναι ψεύτες, γιατί αλλάζουν τα πάντα. Ο Γιώργος είναι πολύ ειλικρινής και με εκνευρίζει αυτό, μερικές φορές θέλω να κάνει τον ‘Κινέζο’».

Για την παιδική της ηλικία

Αρχικά, δήλωσε: «Γενικά έχω άγχος, δεν ξέρω τι μου το προκαλεί, αλλά είναι πάντα εκεί. Έχω νεύρα, αλλά είναι δημιουργικό νεύρο, τότε μου βγαίνουν τα καλύτερα. Είμαι πολύ καλά αυτόν τον καιρό. Θα περιέγραφα τον εαυτό μου με τις λέξεις “ευγνώμων, θετική και με αγάπη”».

Για την παιδική της ηλικία είπε ότι θυμάται τον ευατό της να βρίσκεται στο υπόγειο και να τραγουδάει με τις ώρες.

«Με συγκινεί όταν με βλέπω μικρή. Σαν κορίτσι είχα πολύ ενθουσιασμό και όνειρα. Ακολουθούσα τους κανόνες μικρή, αλλά θέλω να μάθω στα παιδιά μου να μην τους ακολουθούν πάντα», είπε η αγαπημένη τραγουδίστρια.

Συμπληρώνει ότι: «Μικρή άκουγα πολύ Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση. Δεν επιλέγω τραγούδια με τον Γιώργο, του λέω ‘το είδος σου, το είδος μου».

Related posts

Γνωστός φωτογράφος και πολύ μαλλιαρός: Ο Άγγελος Μπράτης αγκαλιά με τον νέο σύντροφό του μπροστά στο φακό

Το είπε ξεκάθαρα για το τέλος με τον Σεφερλή ο Γιάννης Καπετάνιος: «Με τον Μάρκο δεν υπάρχει…»

Σε πολύ άσχημη κατάσταση η Βάνα Μπάρμπα: «Ζω δύσκολα, δεν μπορώ να μιλήσω…»