“Με χτύπησε κιόλας”: Η πρώτη δήλωση της Μαρίας Αντωνά μετά το σοκαριστικό τροχαίο

Η Μαρία Αντωνά μίλησε για το τροχαίο ατύχημα, όπου ενεπλάκη στο κέντρο της Αθήνας μαζί με ράπερ το βράδυ της Δευτέρας (15/4), εξηγώντας το υπό ποιες συνθήκες συνέβη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, που είναι καλά στην υγεία της, μίλησε ζωντανά στο Happy Day το πρωί της Τρίτης (16/4) και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

Η αναφορά της Μαρίας Αντωνά στο τροχαίο

«Υπάρχουν πολλά αρνητικά vibes στην ατμόσφαιρα. Χθες βράδυ καθώς κατέβαινα στο κέντρο για να συναντήσω μια παρέα φίλων, στην Ερμού, καθώς οδηγούσα ένα αμάξι ερχόταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα από τα δεξιά μου. Με χτύπησε και πέταξε το αμάξι μου σε μια βιτρίνα ενός μαγαζιού. Ήμασταν πολύ τυχεροί γιατί δεν υπήρχαν άνθρωπο έξω. Έτσι όπως έπεσε το αμάξι θα χτυπούσε κόσμο, το αμάξι κόντεψε να μπει από το παράθυρο του μαγαζιού μέσα. Ήταν σοκ.

Εγώ είμαι καλά. Έχω χτυπήσει λίγο στον αυχένα, δεν είναι τίποτα σοβαρό, αλλά ήταν μεγάλο το σοκ. Σταμάτησε ο οδηγός του άλλου αμαξιού, γιατί χτύπησε αρκετά κι αυτός, ήρθε η ασφάλεια, η τροχαία, έχει καταγραφεί το περιστατικό. Ευτυχώς δεν υπήρχε κόσμος στο μαγαζί και στα τραπέζια που είχε απ’ έξω», τόνισε η Μαρία Αντωνά.

Related posts

Θεά του στιλ: Η Μάγδα Τσέγκου με μίνι φούστα έκανε όλο το Ελληνικό να θαμάζει τα καλλίγραμμα πόδια της

«Κόλαφος» ο Γιαννακόπουλος για Maestro: «Με έπιασε εμετός – Όλοι ξέρουμε πώς έγινε ηθοποιός!»

Του έπεσαν τα μαλλιά του Γρηγόρη: Ο παίκτης που σάρωσε τα πάντα με 100.000 ευρώ και η τραγική ειρωνεία