“Απογοητεύτηκαν σήμερα οι γιατροί”: Ραγδαίες εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη μάχη για την υγεία του στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», μετά το έμφραγμα που είχε υποστεί στις 28 Μαρτίου, με τους γιατρούς να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να τον ξυπνήσουν.

Το πρωί της Δευτέρας (15/4) ο Γιώργος Λιάγκας μετέδωσε τα νεότερα για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα στον «αέρα» του «Πρωινού». Σύμφωνα με όσα είπε ο παρουσιαστής, σήμερα (16/4) αναμένεται να υποβληθεί σε νέες αναλυτικές εξετάσεις ο Δημήτρης Κόκοτας και, εφόσον οι ενδείξεις είναι καλές, την Τρίτη θα γίνει ακόμα μια προσπάθεια από τους γιατρούς να ξυπνήσουν τον τραγουδιστή.

Το σχόλιο του Λιάγκα για την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα

«Όταν κλείσει το 15νθήμερο της διασωλήνωσης, μετά προβαίνουν σε τραχειοτομία οι γιατροί, κάτι το οποίο έχει γίνει και στον Δημήτρη Κόκοτα, από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας. Έχουν γίνει μόνο δύο -δυστυχώς αποτυχημένες- προσπάθειες να ξυπνήσουν τον Δημήτρη Κόκοτα. Σήμερα (σ.σ. χθες) μαθαίνω ότι θα υποβληθεί σε νέες ενδελεχείς εξετάσεις. Μέχρι το βράδυ θα αξιολογηθούν τα αποτελέσματα αυτών των εξετάσεων και αν όλα είναι όπως ελπίζουν να είναι οι γιατροί, μάλλον αύριο (σ.σ. σήμερα) θα γίνει η τρίτη προσπάθεια αποσωλήνωσης του τραγουδιστή», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Related posts

«Barbie, θα κάτσεις στην παρέα μας;» – Η επική αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη & η αμήχανη απάντηση

Κοστίζει μόνο 160 ευρώ: Παρέδωσε μαθήματα η Τατιάνα Στεφανίδου, το ιδανικό φόρεμα για το καλοκαίρι

“Χύμα” στην παραλία, με λεοπάρ μαγιό: Η Δήμητρα Ματσούκα χωρίς ρετούς στα 50 της βάζει σε όλες τα “γυαλιά”