“Μας αξίωσε ο Θεός”: Χαρές στο σπίτι της Καίτης Γαρμπή, όλοι τους εύχονται κάτω από αυτή την ανάρτηση

“Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μας χαρίζει ο Θεός υγεία και να μας αξιώσει να γιορτάσουμε και 37 και 47 και 57 χρόνια ΜΑΖΙ”.

Την 27η επέτειο γάμου γιορτάζουν σήμερα, ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου (4/5), η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. Οι δύο καλλιτέχνες ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Μάιο του 1997, μετά την «κλασική» πλέον πρόταση γάμου που είχε κάνει ο τραγουδιστής σε ζωντανή μετάδοση στο «Μπράβο» της Ρούλας Κορομηλά την Πρωτοχρονιά του ίδιου έτους.

Δείτε την ανάρτηση

Η Καίτη Γαρμπή αποφάσισε να γιορτάσει τα 27 χρόνια γάμου αναρτώντας μία κοινή τους παλιά φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, όπου δείχνει τους δυο τους να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί κάτω από ένα δέντρο, στον κήπο του σπιτιού του Ρομπέρτο Καβάλι.

«Πρώτη φορά στα 27 χρόνια που είμαστε παντρεμένοι συνέπεσε η επέτειος του γάμου μας με την Ανάσταση!», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης η τραγουδίστρια και προσθέτει:

«Διπλή γιορτή, διπλή χαρά, διπλή συγκίνηση! Είμαι γεμάτη ευγνωμοσύνη! Διονύση μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μας χαρίζει ο Θεός υγεία και να μας αξιώσει να γιορτάσουμε και 37 και 47 και 57 χρόνια ΜΑΖΙ».

Related posts

Σπάνια εξομολόγηση του Γεωργούλη: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»

Τέλος εποχής για την Λουκία Πιστιόλα: «Με τις Ψυχοκόρες θα τελειώσω την τηλεοπτική μου καριέρα»

«Γονάτισε» για τον Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή: «Θεέ μου μπορούσε να είχε πάθει…»