“Καινούργιου και Μαλέσκου έχουν τον ίδιο πλαστικό χειρουργό, είναι σαν δίδυμες σιτεμένες Μπάρμπι”

“Εγώ γελάω γιατί γίνομαι και 40 και είμαι σιτεμένη, σε λίγο καιρό, οπότε μια χαρά” υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, Κατερίνα Καινούργιου.

Στον ίδιο τηλεοπτικό καναπέ, αυτόν στη Super Κατερίνα, κάθισαν η Ιωάννα Μαλέσκου και η Κατερίνα Καινούργιου το πρωινό της Παρασκευής με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα της πρώτης στο Tv Queen. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, όμως, η παρουσιάστρια του Alpha έμελλε να αιφνιδιάσει την συνάδελφο της.

Τα αρνητικά σχόλια για εκείνες

«Πέρα από το ότι δέχομαι σχόλια ότι είσαι πάρα πολύ όμορφη και σου πάει πάρα πολύ το πρωινό, να ξέρεις, δέχομαι και κάποια φανταστικά που μας αποθεώνουν! «Η Καινούργιου και η Μαλέσκου έχουν τον ίδιο πλαστικό», «σαν δίδυμες σιτεμένες Μπάρμπι» γράφουν» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Κατερίνα για να δώσει βεβαίως, αμέσως, την πρώτη απάντηση η ίδια. «Εγώ γελάω γιατί γίνομαι και 40 και είμαι σιτεμένη, σε λίγο καιρό. Οπότε μια χαρά. Αν με λέτε έτσι, εννοώ».

«Να σου πω κάτι, μην αναλώνεσαι» υπογράμμισε τότε η Ιωάννα Μαλέσκου για να σχολιάσει η Κατερίνα Καινούργιου τα εξής. «Πλάκα κάνω! Απλά σου λέω πως τα διαβάζω κάθε μέρα και γελάω».

«Εγώ δεν τα διαβάζω, συνήθως μου τα διαβάζουν άλλοι. Ειδικά εδώ και πάρα πολύ καιρό όμως έχω σταματήσει να διαβάζω οτιδήποτε ξέρω πως δεν με απασχολεί, δεν με αφορά. Μη δίνεις και αξία, να σου πω την αλήθεια. Haters gonna hate και τέτοια, κατάλαβες τώρα» συμπλήρωσε εν συνεχεία, με χαμόγελο, η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα του πρωινού του Alpha.

Related posts

Τραγικά νέα: Βαρύ πένθος για τον Θοδωρή Αθερίδη – Πολύ δύσκολες ώρες για τον ηθοποιό

Έσκασε “Βομβά”: Αυτή είναι η πασίγνωστη Ελληνίδα που έκλεψε την καρδιά του Πρίγκιπα Νικολάου

Κάτια Ταραμπάνκο για τον Γιώργο Λιάγκα: «Τον Θεωρώ έναν από τους ωραιότερους άντρες στην Ελλάδα»