«Νιώθω ότι είναι παντού»: Συγκλονίζει ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την απώλεια του αδερφού του

«Το Άγιο Όρος είναι ένα μέρος που με βοηθάει να έρθω πολύ κοντά με τη συνείδηση μου, με τις πράξεις μου», λέει ο Νίκος

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, μέσα από μια σπάνια ειλικρινή εξομολόγηση μοιράζεται τα συναισθήματά του για την απώλεια του αδερφού του. Από το Άγιο Όρος, όπου αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του αδελφό, μέχρι την αναγέννηση που βρίσκει σε κάθε τέλος.

“Πήγαμε μαζί με τον πατέρα μου και κάναμε ένα μνημόσυνο στον αδελφό μου” εξομολογείται, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Συγκινεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος για τον αδελφό του

Τα τελευταία έξι χρόνια επισκέπτεσαι συχνά το Άγιο Όρος. Η τελευταία φορά ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, λίγες μέρες μετά την απώλεια του μικρότερου αδελφού σου, Παντελή, που έφυγε από τη ζωή ανήμερα των Χριστουγέννων σε ηλικία 28 ετών.

Πήγαμε μαζί με τον πατέρα μου και κάναμε ένα μνημόσυνο στον αδελφό μου. Το Άγιο Όρος είναι ένα μέρος που με βοηθάει να έρθω πολύ κοντά με τη συνείδηση μου, με τις πράξεις μου, με τον τρόπο που συμπεριφέρομαι, με το αν άλλαξα, με το πως θέλω να γίνω.

Ένιωσες καλύτερα με την τελευταία σου επίσκεψη στο Άγιο Όρος;
Ανακουφίστηκα. Πήγα να αποχαιρετήσω το αδελφό μου, στο μέρος που είχαμε πάει μαζί τελευταία φορά. Το τελευταίο μας ταξίδι ήταν στο Άγιο Όρος πριν από έναν χρόνο. Και μια εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή συζητούσαμε να ξαναπάμε.

Πώς αντιμετωπίζεις το κάθε τέλος που έρχεται;
Για μένα το κάθε τέλος είναι μια καινούργια αρχή. Ένα τέλος ή μια τρικλοποδιά δεν σημαίνει ότι με απέτρεψε να φτάσω στον προορισμό μου. Με καθυστέρησε, αλλά για σημαντικούς λόγους, ώστε να πάρω περισσότερα εφόδια για να συνεχίσω.

Related posts

Την παράτησε στα σκαλιά της εκκλησίας, βρήκε αμέσως άλλη: Η νέα καλλονή σύντροφος του Κώστα Πηλαδάκη είναι ίδια η Ναυσικά

Περήφανοι για την καταγωγή τους: 7 Έλληνες καλλιτέχνες που είναι τσιγγάνοι και δεν το έκρυψαν ποτέ

Αντί για γενέθλια, ορούς στο νοσοκομείο: Ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήμερα των γενεθλίων της – «Χρόνια πολλά και μπράβο μου!»