“Γι αυτό απομακρύνθηκα από τις κόρες μου”: Δύσκολες ώρες για τον Λάμπη Λιβιεράτο, η διετία που του άλλαξε τη ζωή

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τη δύσκολη διετία που πέρασε.«Σκορπίστηκε κάποια στιγμή η ζωή μου. Πέρασα διάφορα και δύσκολα πολύ, αλλά αυτό είναι μέσα στο πρόγραμμα της ζωής. Άλλοι άνθρωποι έχουν περάσει ίσως και πιο δύσκολα από μένα. Σημασία έχει ότι μπόρεσα και κατάφερα να φύγω από μία σκοτεινή, να το πω έτσι, περίοδο της ζωής μου, που κράτησε μόνο δυο χρόνια», είπε χαρακτηριστικά ο Λάμπης Λιβιεράτος.

Και συμπλήρωσε πως βγήκε πιο δυνατός:

«Γι’ αυτό και σήμερα είναι λίγο στα όρια της συγκίνησης για μένα το γεγονός ότι βλέπω τον κόσμο να ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μου ξανά εκεί που τραγουδάω και να γεμίζει το μαγαζί που εμφανίζομαι. Νιώθω σαν να ξεκίνησα λίγο από την αρχή, έχοντας όμως μια σημαντική προίκα μουσική».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σε αυτή τη σκοτεινή διετία, ποτέ δε μιζέριασα. Πέρασα ό,τι πέρασα, και όσο το πέρναγα αυτό, δεν έχανα το χιούμορ μου. Έκανα τρολ τον ίδιο μου τον εαυτό με αυτό που περνάω. Απλά, ήταν πολύ βαρύ κάποιες στιγμές για μένα. Όταν ένιωθα ότι δεν μπορώ να δώσω αυτή τη διάθεση στους γύρω μου, έμενα πιο μόνος μου, για να μην φορτίζω τους άλλους με αυτό».

Σε εκείνο το σημείο, ο Λάμπης Λιβιεράτος παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να μείνει μακριά από όλους. «Γι’ αυτό και τότε είχα απομακρυνθεί και απ’ τα παιδιά μου, εκείνο το διάστημα. Με είχαν τηλεφωνικά, δεν έχανα την επαφή μαζί τους, απλά δεν ήθελα να δουν τον μπαμπά τους εκείνη την περίοδο που δεν ήταν τόσο καλά. Με είχαν μάθει αλλιώς τα προηγούμενα χρόνια και ήθελα να με ξανασυναντήσουν έτσι. Όπως κι έγινε τελικά».

Related posts

Στρας είναι για σένα, Παμ: Το κατακόκκινο φόρεμα της Φαίης που χρειάζεσαι αν γίνεσαι κουμπάρα φέτος

“Είμαι εξαντλημένη, δεν κοιμάμαι”: Οι πρώτες φωτό της Ντάνης Γιαννακοπούλου στο σπίτι με το νεογέννητο

Παραμιλούσε η Γαλλική Ριβιέρα: Τόσο κοστίζει το μίνι φόρεμα της Ιωάννας Σρόιτερ που σε βγάζει ασπροπρόσωπη σε βαφτίσια