Νόνη Δούνια: «Με τον σύζυγό μου είμαστε 22 χρόνια μαζί, είχαμε κάποια θέματα που τα δημιούργησαν τα παιδιά» (video)

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» βρέθηκε η Νόνη Δούνια, η οποία μίλησε για τη σχέση με τον σύζυγό της καθώς και τη μητρότητα. Η πρώην βουλεύτρια, μεταξύ όσων είπε, αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον Κυριάκο Μουρατίδη πέρασε κρίση, με τα παιδιά τους να συμβάλλουν ώστε να μείνουν τελικά μαζί.

Οι δηλώσεις της

«Τη δημιουργία οικογένειας τη σκέφτηκα μόνο αφού γνώρισα τον σύζυγό μου, εκείνος με ενέπνευσε. Δεν ήμουν απ’ τις γυναίκες που ήθελα να παντρευτώ ή οπωσδήποτε να κάνω οικογένεια. Αν ερχόταν ένας άνθρωπος που θα μου βγάλει αυτό το συναίσθημα θα το έκανα, και μου το έβγαλε εκείνος. Είμαστε 22 χρόνια μαζί, τα 20 ως παντρεμένοι», είπε αρχικά η Νόνη Δούνια.

Και συμπλήρωσε: «Όλο το σκηνικό το αλλάζουν τα παιδιά. Μεταφέρονται όλα τα θέματα που μπορεί να έχεις, κάτι γίνεται και σε εκνευρίζει, σε προβληματίζει. Αυτό περνάει και στη σχέση. Οπότε αλλάζει μορφή, μπαίνουν προβλήματα που δεν θα τα είχατε αν δεν είχατε παιδιά -μπορεί να είχατε άλλα. Έχεις κάποια θέματα που τα δημιουργούν τα παιδιά».
Τα παιδιά δεν ξέρω αν απαλύνουν πληγές, μπορούν να σώσουν ολόκληρες καταστάσεις, αν βλέπεις τη γονεϊκότητα με ευθύνη. Σε μια κρίση που είχαμε το 2018, αν δεν είχαμε παιδιά θα είχαμε χωρίσει. Εκείνος δεν το πιστεύει, εγώ το πιστεύω», δήλωσε η Νόνη Δούνια.

Κλείνοντας, είπε πάνω σε αυτό: «Τα παιδιά δεν μπορούν να έχουν συμμετοχή στη διάσωση μιας κατάστασης. Πρέπει να τα βγάζουμε έξω απ’ όλο αυτό. Η γνώμη μου είναι αυτή, είναι αυτό που κάνω και πιστεύω εγώ. Τα παιδιά μένουν εκτός, η μυθοπλασία έρχεται πολύ ωραία, ο ρόλος μπαίνει κατευθείαν».

Δείτε το βίντεο

Related posts

Έξαλλη με τους followers της η Σούπερ Κική: «Παρατάω το κινητό και σε δύο λεπτά τράκαρα – Φταίτε»

Βαρύ πένθος για την Ιφιγένεια Τζόλα – Δυστυχώς περνάει δύσκολες ώρες, το σπαρακτικό αντίο

Κόλαφος ο Τσαλίκης για Σάττι: “Μια ωραία προσπάθεια από μια ανέτοιμη & λίγο ανώριμη γυναίκα”