“Είχα κατάθλιψη”: Το αποκάλυψε η Εβελίνα Παπούλια 16 χρόνια μετά τον θάνατο του Σεργιανόπουλου

Η γνωστή ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη στο podcast της Άννας Μαρίας Βέλλη και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την επιτυχία της στη σειρά “Δύο Ξένοι”, την κατάθλιψη και τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Για το σίριαλ που την ανέδειξε

“Δεν έχω κουραστεί να με ρωτάνε για τους Δύο Ξένους. Δεν είναι ευχάριστο να μη γνωρίζουν τίποτα από τα άλλα πράγματα που έχω κάνει αλλά από την άλλη για να έχει αγαπήσει κάποιος τόσο πολύ αυτό και να στέκεται εκεί εμένα με τιμάει. Κάναμε κάτι που έχει μείνει, είναι κλασσικό πλέον. Δεν το περιμέναμε κιόλας, οπότε το να συντηρείται μία επιτυχία στη διάρκεια των χρόνων είναι πάρα πολύ ωραίο. Ήταν μια εποχή σημαντική, ένα διαβατήριο, ήταν η εξέλιξή μου μετά από αυτό”, είπε η Εβελίνα Παπούλια για τη σειρά “Δύο Ξένοι” και τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε στο ευρύ κοινό.

“Έμαθα πάρα πολλά πράγματα για μένα με πολλές δυσκολίες. Ήταν μια πολύ σημαντική περίοδος. Ήξερα ότι θα κάνει επιτυχία, αλλά δεν φανταζόμασταν αυτή την επιτυχία. Είχα κλείσει άλλη σειρά αλλά την ακύρωσα για να κάνω τους Δύο Ξένους”, συνέχισε η Εβελίνα Παπούλια.

“Δεν είμαι πολύ καλή στην αντιγραφή. Δεν είμαι καλή στις μιμήσεις. Ο Αλέξανδρος Ρήγας έγραφε πάνω στην Ελένη, αλλά εγώ δεν είχα το προφίλ της Ελένης, νομίζω θα το καταλάβει κάποιος ότι δεν πάτησα εκεί. Έβγαζα τη δική μου τρέλα σε ένα πρωινό που είχε μουσική και χορό. Δεν είχα δει τα επεισόδια τότε, δεν καταλάβαινα γιατί είχε τόση επιτυχία, έλεγα τι έχουν πάθει, έχουν τρελαθεί; Μια σειρά είναι. Δεν μπορούσα να περάσω τον δρόμο, ήταν πολύ έντονα τα πράγματα” ανέφερε η κυρία Παπούλια για το αν ο τότε ρόλος της ήταν αντιγραφή της Ελένης Μενεγάκη.

Related posts

Αλεν Ντελόν: «Ξερνάω με αυτόν τον κόσμο, φεύγω χωρίς λύπη»

Γονείς στην Ινδία κάνουν μήνυση στον γιο τους επειδή δεν τους κάνει εγγόνι

Η ιστορία της Σοφίας: «Βρήκα τον αδερφό μου μετά από 30 χρόνια. Τον είχαν κλέψει τσιγγάνοι και παντρεύτηκε στα 17»