Μαθεύτηκαν σήμερα τα δυσάρεστα: Η κίνηση που πρόδωσε το χωρισμό Ζωής Κωνσταντοπούλου – Διαμαντή Καραναστάση

Τεράστια έκπληξη προκαλεί ρεπορτάζ της Espresso και της δημοσιογράφου Βίβιαν Μπενέκου, το οποίο αναφέρει πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου με τον Διαμαντή Καραναστάση περνάνε κρίση στη σχέση τους. Το ζευγάρι έδειχνε πολύ δεμένο και ευτυχισμένο τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις του όσο και σε κοινές τους συνεντεύξεις.

Τι αναφέρει το ρεπορτάζ

Οι φήμες περί χωρισμού έγιναν πιο έντονες όταν η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εμφανίστηκε στα έδρανα του Κοινοβουλίου με την η Τζώρτζια Κεφαλά, τον Στέφανο Καζαμία και την Ελένη Καραγεωργοπούλου, όχι όμως με τον σύντροφό της.

Μάλιστα, άνθρωποι του περιβάλλοντός τους επιμένουν ότι ήδη έχουν χωρίσει, καθώς ο ηθοποιός το τελευταίο διάστημα είναι εξαφανισμένος και από τη Βουλή, αλλά και από εκείνη – γράφει η Espresso.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, το ζευγάρι ήρθε σε ρήξη με αφορμή τη συζήτηση για το επόμενο βήμα στην πολύχρονη σχέση του αλλά και ανυπέρβλητα προσωπικά προβλήματα που κλόνισαν την επικοινωνία του. Επίσης, υπήρξαν και βασικές διαφωνίες σε ζητήματα που άπτονται συμπεριφορών σε μια κοινή συμβίωση δύο ανθρώπων.

Μια από τις τελευταίους τους κοινές έξοδους

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Διαμαντής Καραναστάσης βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 15/1 στο Θέατρο Άλμα – Επίσημη για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης “Το αγόρι με τις δύο καρδιές”. Εκεί βρέθηκε και ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr ο οποίος του απαθανάτισε κατά την άφιξή τους.

Η πρόεδρος του κόμματος “Πλεύση Ελευθερίας” ήταν ντυμένη στα μαύρα, όμως είχε επιλέξει να φορέσει ένα άκρως εντυπωσιακό πανωφόρι, ένα μωβ παλτό συγκεκριμένα, που τραβούσε όλα τα βλέμματα. Δεν είχε βαφτεί πολύ έντονα και μοναδικό αξεσουάρ της ήταν η τσάντα της.

Δίπλα της ο καλός της φορούσε μαύρο παντελόνι και μπλε πουκάμισο, το οποίο έκρυβε με το καφέ δερμάτινο μπουφάν του. Στην πλάτη του, μάλιστα, κρατούσε ένα σακίδιο. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν και με άλλα πρόσωπα, ανάμεσα στα οποία είναι και ο Σπύρος Μπιμπίλας, συνεργάτης τους στην παράταξη.

Related posts

“Το δικό μας το σπίτι” Η απάντηση του Σεφ Κουτσόπουλου στο αν έχει χωρίσει με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Το υπέροχο σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την τεράστια κουζίνα και το πολυτελές μπάνιο: Θυμίζει βασιλικό ανάκτορο

Ηρωίδα αεροσυνοδός: Έσωσε 380 επιβάτες από τρομοκράτες, θυσιάζοντας την ίδια της την ζωή