“Εφτασα 70 κιλά”: Ακομπλεξάριστη η Τούνη μας δείχνει το σώμα της μετά τη γέννα με ένα βίντεο

H Iωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο στις 9 Ιανουαρίου το γιο της με καισαρική τομή και λίγες μέρες μετά βρέθηκε στο σπίτι της ευτυχισμένοι μαζί.

Η γέννα

Πατέρας του μωρού είναι ο σύζυγός της Δημήτρης Αλεξάνδρου με τον οποίο υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο καιρό πριν έρθει στον κόσμο ο γιος τους.

Πλέον οι τρεις τους είναι στην Αθήνα, καθώς ο Δημήτρης επέστρεψε στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και μοιράζονται πολύ συχνά και οι δυο καθημερινές τους στιγμές από τη νέα τάξη πραγμάτων καθώς η ζωή τους άλλαξε εντελώς με τον ερχομό του μωρού.

Η Ιωάννα Τούνη σε ένα βίντεο που ανέβασε έδειξε το σώμα της 12 μέρες μετά τη γέννα και είπε τα εξής: «Έχει περίπου 12 μέρες που γέννησα. Ήμουν 62 κιλά, έφτασα 78 και σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν στα 70 κιλά. Φαίνομαι ακόμα αρκετά πρησμένη, έχω χαλαρό δέρμα στην κοιλίτσα, αλλά, κάθε μέρα είμαι και καλύτερα. Δεν έχω ξεκινήσει ακόμα να κάνω διατροφή γιατί δεν έχω προλάβει θα ξεκινήσω όμως και θα σας ενημερώσω.. αυτό που έχω προλάβει και κάνω είναι να βάζω φουλ κρέμες και προσπαθώ μέχρι το καλοκαίρι να ξαναγίνει η μέση αυτή η μεσούλα, εντάξει σε καλό δρόμο είμαστε συμπεθέρες»’

Το καταπληκτικό βίντεο

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη