“Έχω δεχθεί ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή μου”: Δύσκολες ώρες για την Κάτια Ταραμπάνκο, τα μηνύματα μίσους στα social

«Θα ήθελα να αποκτήσω τρία παιδιά, αρκεί να βρω τον κατάλληλο σύντροφο. Έχω φανταστεί τον γάμο μου και το νυφικό μου», λέει η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δύσκολες ώρες για την Κάτια

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε συνέντευξη η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία αναφέρθηκε στα μηνύματα που δέχεται στα social media, ενώ μίλησε και για τα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχτεί για την καταγωγή της.

«Με μεγάλη μου χαρά θα παρουσίαζα μια εκπομπή μόδας ή μια ταξιδιωτική εκπομπή. Θα ήθελα να αποκτήσω τρία παιδιά, αρκεί να βρω τον κατάλληλο σύντροφο. Έχω φανταστεί τον γάμο μου και το νυφικό μου. Αυτοί που δηλώνουν ότι το σ..ξ είναι υπερεκτιμημένο, κάνουν σ..ξ; Έχει τη βαρύτητά του αυτό σε μια σχέση. Δεν θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένο», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο είπε στη συνέχεια: «Δέχομαι φλερτ στα social media, αλλά μου στέλνουν και κάτι ακραία μηνύματα, υπάρχουν περίεργα γούστα εκεί έξω, κάτι με τακούνια, με πόδια. Όταν είμαι χαρούμενη, αισθάνομαι όμορφη. Όταν είμαι πεσμένη ψυχολογικά, νιώθω αντιαισθητική».

Κλείνοντας, η Κάτια Ταραμπάνκο ανέφερε: «Έχω ακούσει ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή μου. Πάντα υπάρχει αυτό, αλλά δεν με επηρεάζει».

Related posts

Ο Έλληνας Τζόνι Ντεπ: Η πρόσφατη εμφάνιση Καρβέλα ξετρέλανε κάθε θηλυκό με το αψεγάδιαστο στυλ του

“Μάνα είμαι” Άφησε πίσω τους τσακωμούς η Άντζελα, η συγκινητική ανάρτηση για τη γιορτή της κόρης της

“Ας νικήσει ο καλύτερος” Άγριος Τσακωμός Αυτιά – Μεϊμαράκη για τα μάτια γνωστής δημοσιογράφου