«Με πήρε δύο μήνες πριν φύγει και μου το ζήτησε» – Ραγίζει καρδιές Ο Νίκος Μακρόπουλος για την τελευταία επιθυμία του Καρρά

Ο Νίκος Μακρόπουλος αποκάλυψε το τελευταίο τηλεφώνημα που είχε από τον Βασίλη Καρρά, πριν εκείνος φύγει από τη ζωή την παραμονή των Χριστουγέννων.

Τι είπε για τον αδερφικό του φίλο Βασίλη

Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχει το ένθετο Secret, πρόκειται να κυκλοφορήσουν 45 νέα τραγούδια του Βασίλη Καρρά, τα οποία ο τραγουδιστής τα είχε ετοιμάσει κατά την διάρκεια της ασθένειάς του, στη Θεσσαλονίκη.Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στο «2Night Show» χθες Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου και συγκινημένος είπε για τον άλλοτε συνεργάτη του: «Η σχέση μου με τον Βασίλη είναι γνωστή. Είχαμε δουλέψει τρεις φορές μαζί, είχαμε μία σχέση αγάπης, εκτίμησης και σεβασμού. Ο Βασίλης ήξερε πολύ καλά τι έχει, με πήρε τηλέφωνο δύο μήνες πριν φύγει από τη ζωή και μου λέει: πιτσιρίκο, θέλω να μου κάνεις μία χάρη, να πεις ένα τραγούδι αλλά να βάλεις την ψυχούλα σου. Και εκεί αρχίζει και κλαίει».

Ο Νίκος Μακρόπουλος συνέχισε: «Εγώ ήμουν συγκλονισμένος, άρχισα να κλαίω κι εγώ. Κλείσαμε το τηλέφωνο, γιατί δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε. Ο Βασίλης ήταν γενικότερα ευσυγκίνητος, πόσο μάλλον με την αρρώστια του» και τέλος, πρόσθεσε:«Το έγραψα τελικά το τραγούδι και του το έστειλα να το ακούσει. Με ξαναπαίρνει τηλέφωνο και μου λέει “σε ευχαριστώ πολύ, γιατί έβαλες την ψυχούλα σου”. Και άρχισε πάλι να κλαίει και να κλαίω κι εγώ. Ήταν η τελευταία φορά που μίλησα με τον Βασίλη».

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα