“Δεν καταλάβατε”: Η Μάχη Φλωρινιώτη ξεκαθαρίζει για την απουσία του γιου τους όταν πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Συγκινημένη η σύζυγός του Μάχη και τα τρία του παιδιά, Νίκος, Άννα και Σάββας, έκαναν μνημόσυνο για τις σαράντα μέρες απουσίας του.

Η Μάχη Φλωρινιώτη ξεκαθαρίζει

«Σήμερα είναι τα 40 του αγαπημένου μας πατέρα. Είμαστε όλοι εδώ να τον τιμήσουμε» ανέφερε με τρεμάμενη φωνή στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι yes” ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Νίκος.

«Σήμερα ταξιδεύει στον ουρανό… Σίγουρα θα βρίσκεται δίπλα στον Χριστούλη. Θα βρει και την αγαπημένη του μητέρα, τα αδέρφια του τα υπόλοιπα., πολλούς φίλους του… Το σημαντικότερο που μας έχει πει είναι να σεβόμαστε τους πάντες, να μην προσβάλλουμε ποτέ άνθρωπο» είπε από τη δική της πλευρά εμφανώς συγκινημένη και η κόρη του, Άννα Φλωρινιώτη.

Στη συνέχεια, δηλώσεις έκανε και η σύζυγος του Γιάννη Φλωρινιώτη, Μάχη, η οποία φώναξε και τον άλλο της γιο να εμφανιστεί στην κάμερα ξεκαθαρίζοντας μια και καλή τον λόγο που ο ίδιος δεν είχε μπορέσει να είναι παρών στην κηδεία του πατέρα του.

«Δεν έχω πιστέψει ακόμα ότι έχει πεθάνει και δε μπορώ να πιστέψω ότι έχουν περάσει και 40 μέρες. Συμβαίνουν όμως αυτά στη ζωή, ήταν ξαφνικό, αλλά ίσως ο Θεός να ήθελε έτσι. Ο γιος μου ο μεγάλος που έλειπε, ο Σάββας, πολύ είχαν παρεξηγήσει την απουσία του από την κηδεία του πατέρα του. Το παιδί, μόλις είχε φτάσει στην Κύπρο και δε μπορούσε να γυρίσει γιατί δεν παίρνει αεροπλάνο και έπρεπε να γυρίσει με το καράβι.

Να μην παρεξηγούν ορισμένα πράγματα γιατί, είναι ένα άριστο παιδί με μια άριστη οικογένεια και τη γυναίκα και τα παιδάκια του. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για ό,τι έχετε κάνει για τον Γιάννη και τον τιμήσατε όπως έπρεπε. Το μόνο λάθος που κάνατε είναι που τον τιμήσατε μετά θάνατον, όχι εσείς, αυτοί που έπρεπε. Ο Γιάννης είχε πολλά παράπονα» είπε η Μάχη Φλωρινιώτη.

Related posts

“Εσύ σα να μην έγινε τίποτα” Η έξοδο της Οικονομάκου στο τσακίρ κέφι μερικές βδομάδες μετά το διαζύγιο

Πετρόχτιστο παλάτι, το στολίδι της Κρήτης: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι του Μαζωνάκη που κανείς δεν ήξερε

“Φουσκωμένη κοιλίτσα βλέπω” Η σφιχτή αγκαλιά της Χριστίνας Μπόμπα με την κούκλα αδερφή της