Ξέσπασε σε κλάματα η γιαγιά του 17χρονου Θανάση: «Να μην ακούσουμε για άλλα παιδιά»

Ο 17χρονος Θανάσης, που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με το μηχανάκι του, στο Βόλο, την προηγούμενη εβδομάδα, βύθισε στο πένθος την πόλη.

Ξεσπά η γιαγιά του και η αδελφή του

Λίγες ημέρες μετά, η γιαγιά και η αδελφή του, με όσα αποθέματα κουράγιου τους απέμειναν, έκαναν πορεία έξω από το δημαρχείο, με αίτημά τους να φτιαχτεί ο δρόμος «καρμανιόλα».

Με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών, που έφτασαν στο σημείο πεζοί και με μηχανάκια, πραγματοποίησαν πορεία στην πόλη, με αίτημα να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις στην οδό Διμηνίου, που είναι στενή, χωρίς πεζοδρόμια και επαρκή σήμανση, με αποτέλεσμα να γίνονται καθημερινά τροχαία, όπως ανέφερε το gegonotanews.gr.

«Να μην ακούσουμε για άλλα παιδιά, είναι αμαρτία από τον Θεό» υπογράμμισε η γιαγιά του Θανάση, που κρατούσε στα χέρια της μια εφημερίδα με την είδηση θανάτου του εγγονού της.

Υπενθυμίζεται ότι στις 10 Ιουλίου, ο 17χρονος σκοτώθηκε στο σημείο, όταν το μηχανάκι που οδηγούσε συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των διασωστών, o νεαρός δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Δείτε το παρακάτω βίντεο

Ας είναι το τελευταίο θύμα ο 17χρονος Θανάσης

Related posts

Φως εκ του ανεσπέρου φωτός! Ολοκληρώθηκε η τελετή αφής στο ναό της Αναστάσεως στα Ιεροσόλυμα

Ρίγη συγκίνησης: Ο Επιτάφιος του Αγίου Νικολάου στην Τήνο μέσα στη θάλασσα για εκείνους που χάθηκαν σε αυτήν

Δείτε ζωντανά την τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα