“Αυτοί το κανόνισαν” Οι πρώτες δηλώσεις της Αλίκης Κατσαβού μετά την επισκευή του τάφου του Βουτσά

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά μετά την είδηση πως ο τάφος του αείμνηστου ηθοποιού υπέστη ζημιές. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών έγινε μια εκταφή σε μνήμα πλησίον αυτού του Κώστα Βουτσά και προκλήθηκαν κάποιες ζημιές στη μία πλευρά του τάφου του.

Ωστόσο, η άμεση κινητοποίηση των δικών του ανθρώπων αι του δήμου Αθηναίων, οδήγησε στην αποκατάσταση της ζημιάς. Η αρμόδια υπηρεσία του δήμου που ασχολήθηκε με αυτό εξέδωσε και ανακοίνωση αναφέροντας πως το μνήμα του ηθοποιού δεν έχει πια κανένα θέμα.

Δήλωση Αντιδημάρχου Οικονομικού Προγραμματισμού Δήμου Αθηναίων

«Οι υλικές ζημιές που παρατηρήθηκαν στον τάφο του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, προήλθαν από προγραμματισμένη εκταφή σε εφαπτόμενο τάφο. Η Υπηρεσία του Α’ Κοιμητηρίου όταν έλαβε γνώση του συμβάντος ανέλαβε τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες για την άμεση αποκατάσταση του μνήματος. Στη συνέχεια, επικοινώνησε με τους οικείους του αποθανόντα και τους ενημέρωσε αναλυτικά για τις ενέργειες που έγιναν ώστε η ζημιά να αποκατασταθεί πλήρως».

Η αντίδραση της Αλίκης Κατσαβού

Σε επικοινωνία που είχε το okmag με την Αλίκη Κατσαβού, η χήρα του Κώστα Βουτσά και μητέρα τοπυ γιου του, Φοίβου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο τάφος είναι εντάξει».

Related posts

Χεράκι χεράκι με εντυπωσιακή ξανθιά ο 90χρονος Αλέξανδρος Λυκουρέζος – Ποια είναι

«Είναι φλώρος» Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη μετά από αυτό που της έκανε ο Αλέξανδρου – Τι την εκνεύρισε

Κοινές διακοπές για Αυγουστίδης – Φαμέλη: Ως «Αργυρώ» και «Αστέρης» στις καλοκαιρινές τους διακοπές μετά τον Σασμό