Πήγε για τρέξιμο και πέθανε: Νεκρός 40χρονος στρατιωτικός, αφήνει ορφανά τα δύο παιδάκια του

Ακόμα ένας ξαφνικός θάνατος, ακόμα ένας νέος άνθρωπος «χάθηκε» άδικα…

Τελειωμό δεν έχει αυτή η μαύρη λίστα των ξαφνικών θανάτων, με νέους –κατά κύριο λόγο- ανθρώπους να καταρρέουν και να πεθαίνουν χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα υγείας…

Μέσα σε τρία 24ωρα άλλες δύο οικογένειες βυθίστηκαν στο πένθος.

Μετά την 23χρονη Δάφνη από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, η οποία το πρωί της Παρασκευής σηκώθηκε από το κρεβάτι της με έντονη δύσπνοια και αφού είπε στους γονείς της ότι δεν αισθάνεται καλά, κατέρρευσε και άφησε την τελευταία της πνοή, χθες το απόγευμα, ένας 40χρονος στρατιωτικός έπεσε νεκρός την ώρα που έτρεχε στη Λαμία.

Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει το LamiaReport.gr ο Λοχίας ΕΠΟΠ της Νομικής, ο οποίος υπηρετούσε μαζί με τη σύζυγό του στη Στρατολογία Λαμίας, είχε πάει μαζί με συνάδελφό του για τρέξιμο στη νότια πλευρά της Λαμίας, εκεί όπου βρίσκεται ο ποδηλατόδρομος.

Ξαφνικά και ενώ αθλούνταν (κάτι που έκανε κάθε μέρα), ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Ο συνάδελφός του που ήταν μαζί, κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ, το ασθενοφόρο παρέλαβε τον 40χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Ο 40χρονος Λοχίας με καταγωγή από τη Δράμα, ήταν πατέρας δύο παιδιών και όπως έλεγαν από το περιβάλλον της οικογένειάς του, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας.

Η σύζυγός του, επίσης στρατιωτικός, όπως πρόσθεσαν ακόμα οι συγγενείς, είναι σε τραγική κατάσταση και έχει υποστεί σοκ, μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει το τι συμβαίνει.

Στο LamiaReport οι συνάδελφοί του είπαν μόνο ότι είναι πολύ σοκαρισμένοι, ότι επρόκειτο για ένα πολύ αγαπητό συνάδελφό τους, υγιέστατο και πολύ ενεργό στον αθλητισμό.

Related posts

Φωτεινή Ντεμίρη: Ο ρόλος της Κανέλας που τη σημάδεψε, ο γιος με τον “Τρελαντώνη” και το διαζύγιο βόμβα μετά από 30 χρόνια

Κάρφωσε τον Απόστολο Γκλέτσο η Βάσια Τριφύλλη: «Μπαίνω μέσα και μου λέει: “Μην με ακουμπάς βδέλυγμα”»

“Μετά το 4ο παιδί” Ευχάριστα για την Ελένη και τον Ματέο, όλοι τους εύχονται κάτω από την ανάρτηση