“Αυτό σημαίνει το όνομά της” : Σε πελάγη ευτυχίας ο Μουζουράκης με την κόρη του, δηλώνει χαζομπαμπάς

Με μάτια γεμάτα αγάπη ο Πάνος Μουζουράκης μίλησε για τις δύο γυναίκες της ζωής του, τη σύζυγό του Μαριλού Κόζαρη που βρισκόταν στο πλευρό του στην παρουσίαση του νέου του δίσκου, αλλά και για την οκτώ μηνών κορούλα του.

«Το πιο συγκινητικό τραγούδι για εμένα είναι το “Τρυφερά”, το πιο αλέγκρο είναι το “Πυροτέχνημα”. Αυτά τα δύο τραγούδια τα αφιερώνω στη γυναίκα μου και στην κόρη μου και κυρίως τους στίχους “Ως τα πέρατα του κόσμου την αγάπη μου ακούν”», είπε.

Για την κορούλα του

Γεμάτος γλύκα αναφέρθηκε και στο αν βάζει τα τραγούδια του για να τα ακούει η κορούλα του. «Η μαμά της τα βάζει. Τα τραγούδια “Για μας μιλάνε” και το “Τρυφερά” την ξεσηκώνουν. Τη φωνάζω “κο(ρ)ίτσι μου” χωρίς το “ρ”».

Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: Βάφτισαν την κόρη τους; Η αποκάλυψη on camera

Στο ερώτημα αν το ζευγάρι έχει καταλήξει στο όνομα της μικρής και στο πότε θα γίνει η βάφτισή της μετά από ένα μίνι οικογενειακό συμβούλιο με τη Μ. Κόζαρη ο Πάνος απάντησε στην «R»: «Τη λέμε Ευελένη από το Ευαγγελία και το Ελένη και σημαίνει “Ωραία Ελένη”. Μας είπαν να το κάνουμε τον Αύγουστο που οι περισσότερες εκπομπές δεν θα έχουν ακόμα ξεκινήσει.

Νονοί θα είναι μια φίλη από την πλευρά της Μαριλούς και ο αγαπημένος μου φίλος που έγραψε το τραγούδι μου ο “Στόχος”», λέει εννοώντας τον Κωστή Μαραβέγια. Στο αν η νονά είναι η Κατερίνα Καινούργιου, ο Πάνος απαντά «όχι, θα είναι μια άλλη φίλη της».

O Πάνος και η Μαριλού αναμένεται να περάσουν τις άγιες ημέρες του Πάσχα στην Αίγινα, το αγαπημένο τους νησί, που αποτελεί τον προσωπικό παράδεισο και ησυχαστήριο του τραγουδιστή.

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν