Και κούκλος και νοικοκύρης ο Στάνκογλου: Αυτή τη συνταγή φτιάχνει με επιτυχία και τη του ζητούν οι φίλοι του

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του ο Γιάννης Στάνκογλου αποκάλυψε πως λατρεύει τη μαγειρική.

Ο ηθοποιός όχι απλά μαγειρεύει αλλά παρασκευάζει συνταγές από πολλές και διαφορετικές κουζίνες ενώ έχει μια συγκεκριμένη, η οποία κάθε φορά γίνεται ανάρπαστη και του ζητούν οι φίλοι του.

Είστε γενικά ένας άντρας που μαγειρεύει;

«Σαν τρελός! Μαγειρεύω τα πάντα από γεμιστά μέχρι οτιδήποτε… Μου άρεσε πάντα η μαγειρική από τα 16-17 μου, όταν έμεινα μόνος μου, ήμουν ανεξάρτητος στο θέμα του φαγητού. Άρχισα να φτιάχνω μακαρονάδες με διάφορες σάλτσες και σιγά σιγά όλο και περισσότερα φαγητά. Ακόμα και τις πρώτες μου σχέσεις εγώ ήμουν ο μάγειρας.
Έχω παρασκευάσει συνταγές από διάφορες κουζίνες, από σούσι και ταϋλανδέζικο μέχρι παέγια. Τον χειμώνα κάνω και παστουρμαδόπιτα.

Είναι μάλιστα πολύ επιτυχημένη και μου τη ζητούν διάφοροι φίλοι μου. Μόνο γλυκά δε φτιάχνω, δεν το έχω. Η μαγειρική είναι για εμένα διαλογισμός, με ηρεμεί. Επίσης, από το να σηκώσω το τηλέφωνο και να παραγγείλω απέξω, προτιμώ να δω τι έχει το ψυγείο μου και να ετοιμάσω κάτι να φάω συνδυάζοντάς το με τα ανάλογα κρασιά ή spirits», αποκάλυψε στο περιοδικό Wine Guru

Related posts

Παντού και πάντα μαζί: Διακοπές στην Αλβανία για τον Βασάλο με τον Fipster – Οι κοινές φωτογραφίες & το challenge

Στην κατάσταση της απαγορεύεται: Το θαλάσσιο σπορ που λατρεύει η Αλεξάνδρα Νίκα & οι αντιδράσεις στα σχόλια

Έχει πάρει από την μαμά του: Αυτός είναι ο έφηβος κούκλος γιος της Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη – Σπάνια φωτογραφία μαζί του