Πουλάει τρέλα ο Τσορτέκης: Ο απίθανος λόγος που φοράει πάντα μπουφάν στις συνεντεύξεις

Αναμφίβολα ο ηθοποιός που έχει κλέψει την παράσταση φέτος είναι ο Γιάννης Τσορτέκης γιατί κατάφερε να εμφανίζεται σε δύο σειρές στην τηλεόραση με τη μία να έχει τον ρόλο του καλού και την άλλη του κακού και αδίστακτου. Το κοινό τον έχει ξεχωρίσει και αγαπήσει πολύ και όλοι μιλούν για εκείνον.

Τα λόγια του Γιάννη Τσορτέκη

Ο Γιάννης Τσορτέκης εμφανίστηκε στο πλατό με το μπουφάν και το τσαντάκι του ανά χείρας, γεγονός που προξένησε μεγάλη περιέργεια στους παρουσιαστές. Γιατί άραγε δεν βγάζει ποτέ το μπουφάν του στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις; Η απάντησή του απίθανη!«Έχω μια ανάγκη να είμαι πάντοτε έτοιμος να φύγω… Έχω αυτό το μπουφάν για να εξυπηρετώ αυτή την ανάγκη… Θέλω να είμαι πάντα σε ετοιμότητα. Είμαι πάντα σε ετοιμότητα. Γι’ αυτό μου αρέσει και ο Καβάφης, αυτό το “σαν έτοιμος από καιρό”, είναι πολύ μέσα μου και με βρίσκουν έτσι τα πράγματα. Δηλαδή, τα πράγματα έρχονται ώριμα από μόνα τους. Απλώς εσύ πρέπει να προετοιμάζεσαι, καλή ώρα, είμαι έτοιμος να φύγω ώστε όταν φύγω είμαι ήδη σε ταξίδι» είπε ο Γιάννης Τσορτέκης.

Related posts

«Την γαλανόλευκη δεν την φοράμε, την τιμάμε»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Καλομοίρα, εμφανίστηκε έτσι & προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Πανύψηλη με σγουρό μαλλί, ίδια η μαμά: Η 14χρονη Ηλέκτρα Λύρα είναι κλώνος της Πέγκυ Ζήνα και ιδού η απόδειξη

«Το καλύτερο δώρο της ζωής μου»: Η Γιουλικά Σκαφιδά γιορτάζει & μας δείχνει το πρόσωπο του γιου της 1η φορά