Κόλαφος η Μαίρη Κατσανδρή για Φιλιππίδη: «Το παιδί θα είχε πάει νοσοκομείο αν δεν ήταν ο Σκιαδαρέσης κι ο Μαυρόπουλος»

Η Μαίρη Κατσανδρή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συνεργασίες της με τον Πέτρο Φιλιππίδη και στα περιστατικά που είχε υπάρξει αυτόπτης μάρτυρας κατά την τριετή τους συνεργασία.

Τα λόγια της Μαίρης Κατσανδρή για Φιλιππίδη και Λιγνάδη

«Εγώ αυτό το θεωρώ πάρα πολύ εξωφρενικό, ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί να είναι μια χαρά στο σπίτι του. Αν σκεφτούμε στη θέση του Λιγνάδη έναν απλό άνθρωπο, άγνωστο, που δεν τον ξέρει κανείς αλλά που έχει κάνει τα ίδια με τον Λιγνάδη, πού θα ήταν; Σπίτι του; Άρα; Για ποια ισότητα των νόμων μπορούμε να μιλήσουμε;» είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Κατσανδρή.

Αναφορικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε: «Η δικαιοσύνη θα δείξει αλλά εγώ πιστεύω τις γυναίκες. Είμαι με το μέρος των γυναίκων σαφέστατα. Έχω δουλέψει με τον Πέτρο 3 χρόνια και ναι έχει έναν οξύθυμο χαρακτήρα αλλά δεν περίμενα τους βιασμούς… άλλο το να φλερτάρεις και άλλο το να βιάζεις», ενώ εξομολογήθηκε κι ένα περιστατικό ξυλοδαρμού του ηθοποιού Γιώργου Ψάλτου από τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2015 στην παράσταση «Φον Δημητράκης», όπου ήταν αυτόπτης μάρτυρας.«Αν δεν ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης κι ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, μάλλον το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο», είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη