«Πoλεμάμε τον καρκίνο»: H Νατάσα Παζαΐτη μέσα από το χειρουργείο σε μια συγκλονιστική φωτογραφία

Η Νατάσα Παζαΐτη μέσα από διάφορες δράσεις της, στέκεται στο πλευρό των γυναικών που παλεύουν με τον καρκίνο. Παράλληλα η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας στηρίζει όσους χρειάζονται την ιατρική της ιδιότητα.Με μία ανάρτησή της στο Instagram πριν λίγες εβδομάδες η Νατάσα Παζαΐτη έστειλε το δικό της μήνυμα για την μάχη κατά του καρκίνου. Μοιράστηκε μία φωτογραφία της μέσα από το χειρουργείο στην οποία σημειώνει: «πάλεψε τον καρκίνο».

Η νέα μέθοδος

Την συνοδεύει μάλιστα και με ένα εξειδικευμένο κείμενο το οποίο έχει τίτλο «Μαστεκτομή με Διατήρηση του Συμπλέγματος Θηλή-Θηλαία Άλως (Nipple–Sparing Mastectomy)». Πρόκειται για μια νέα μέθοδο αποκατάστασης που χρησιμοποιεί και η ίδια.

«Η Μαστεκτομή με διατήρηση της θηλής και της θηλαίας άλω αποτελεί την απόλυτα συντηρητική μαστεκτομή καθώς περιλαμβάνει την υποδόρια μαστεκτομή αφήνοντας επιπλέον άθικτη τη θηλή.

Κατά τη διάρκεια του χειρουργείου γίνεται ταχεία βιοψία τμήματος ιστού κάτω από τη θηλή για να επιβεβαιωθεί ότι δεν υπάρχουν καρκινικά κύτταρα στη θηλή.

Μία μεγάλη σειρά από δημοσιευμένες μελέτες υποστηρίζει την ογκολογική ασφάλεια των μαστεκτομών με διατήρηση της θηλής δίνοντας ποσοστά τοπικής υποτροπής στην πενταετία που είναι παρόμοια με εκείνα συντηρητικότερων επεμβάσεων, όπως οι ογκεκτομές και οι τεταρτεκτομές» εξηγεί η ανάρτηση.

Η εικόνα

Related posts

Το minimal σπίτι των Τανιμανίδη – Μπόμπα είναι το όνειρο κάθε ζευγαριού: Κεραμική κουζίνα, δωμάτιο ντουλάπα και ξεχωριστός χώρος για τις μικρές

Σαν πριγκίπισσα της Disney: Η Κλέλια Ανδριολάτου στις Κάννες, τους έκανε όλους να ρωτάνε γι’ αυτήν

«Κρυφτό» τέλος για Μάρκο Σεφερλή και Έλενα Τσαβαλιά: «Είμαι το τρίτο πρόσωπο…»