Ο Τάσος Παλαντζίδης εξομολογείται: «Μπορεί να είμαι άθεος αλλά καλά κάνουμε και γράφουμε στην ταυτότητα χριστιανός ορθόδοξος»

Ο Τάσος Παλαντζίδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση του με τη θρησκεία.

Οι δηλώσεις του

«Εγώ θα χαρακτηριζόμουν άθεος. Αλλά καλώς γράφουμε στην ταυτότητα χριστιανός ορθόδοξος, γιατί πιστεύω ότι η εκκλησία μπορεί να παίζει έναν ρόλο πολιτισμικό και να ενώνει κάποια πράγματα, όταν θέλει και όποτε μπορεί», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα γηρατειά και αν τον τρομάζουν, απάντησε: «Δεν έχω νιώσει τρόμο με την ηλικία που περνάει. Δεν ξέρω αν θα είμαι ικανός να κινούμαι ή αν δεν έχω αντοχές για δουλειά, αν θα μου δημιουργήσει τότε άγχος. Μέχρι στιγμής πάντως, στα 71 μου δεν έχω τέτοια θέματα».

Ενώ όταν ερωτήθηκε για τα πάθη του ανέφερε «Ένα είναι το πάθος μου, το τσιγάρο. Ούτε ποτό μπορώ να πιω, ούτε να ξενυχτήσω στα μπουζούκια, ούτε να πάω σε καζίνο. Ποτέ δεν είχα τέτοια θέματα», τόνισε κλείνοντας.

Related posts

«Έξω από τα δόντια» η Καίτη Φίνου: «Βλέπω δεκαεξάχρονα με την κοιλιά έξω! Το θέαμα είναι αντιαισθητικό»

Ο Δημήτρης Παπανώτας “σταύρωσε” την Ρούλα Κορομηλά: «Περασμένα μεγαλεία. Μετά από κάποια ηλικία δεν χρειάζεται να είστε πολύ έτσι»

«Δε θεωρώ, ότι η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα…» – Το σχόλιο της Ζήνας Κουτσελίνη για το “Mega Καλημέρα”