«Πήραν τηλέφωνο και μας είπαν…»: Δύσκολες ώρες για την Ελένη και το Ματέο, πήραν το πρώτο καράβι και επέστρεψαν άρον άρον στην Αθήνα

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε από τις πασχαλινές διακοπές της χθες 7 Μαΐου, όμως δεν πρόλαβε να μπει στο σπίτι της στα Μελίσσια και… μία ταραχή την πήρε!

Τι συνέβη;

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια δεν θυμόταν πότε ξεκινάνε τα σχολεία, αλλά ούτε ο Μάκης και βραδιάτικα άρχισαν να παίρνουν τους γνωστούς τους για να μάθουν…

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τα παιδιά – Βαλέρια Λάτσιου και Μαρίνα Παντζοπούλου – πηγαίνουν σε ιδιωτικό σχολείο.

Η Μαρίνα φοιτά στο Βρετανικό σχολείο στη Λυκόβρυση. Πρόκειται για αγγλόφωνο σχολείο και όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά. Τα ελληνικά διδάσκονται ως ξένη γλώσσα.

Έτσι λοιπόν η Ελένη τόνισε στον αέρα της εκπομπής της: «Γυρίσαμε κι εμείς από τις διακοπές μας χθες και είπα στον Μάκη “πότε ξεκινάνε τα σχολεία;”, γιατί επειδή πάνε σε άλλα σχολεία δεν ήξερα. Πήραμε τηλέφωνα για να μας πούνε. Είναι αυτό που λες, “άδειασα”, τίποτα…»!

Και στη συνέχεια ο πιο παλιός συνεργάτη της ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είπε όλο νόημα: «Ο άνθρωπος που σε τσέκαρε που θα πας, μου είπε “τσέκαρα την κ. Μενεγάκη που πήγε”, αλλά δεν μου είπε που!», με την παρουσιάστρια να χαμογελά.

Related posts

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης

“Μόνο αυτό με εκνευρίζει” Το ξεστόμισε ο Χασαπόπουλος για την συνεργασία με τη δυναμική Ανθή Βούλγαρη