Η Ελενίτσα του “Ρετιρέ” παραμένει μία όμορφη και προσεγμένη γυναίκα, 32 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Το “Ρετιρέ” είναι ένα σήριαλ, που αγαπήθηκε όσο λίγα από το τηλεοπτικό κοινό και βοήθησε την καριέρα των ηθοποιών που συμμετείχαν σε αυτήν, εκτός από την Κλαίρη Κατσαντώνη, η οποία αποφάσισε μετά τον ρόλο της ως Ελένη, να διαχειριστεί διαφορετικά τη ζωή της.

Το αποτυχημένο reunion του “Ρετιρέ”

Η σειρά «Ρετιρέ» κράτησε δύο σεζόν και έριξε τίτλους τέλους απότομα το 1992, γιατί δεν προβλεπόταν ούτε από τον δημιουργό Γιάννη Δαλιανίδη, ούτε από το τότε Mega, να διακοπεί.

Όμως η απόφαση από δύο ηθοποιούς, εκ των οποίων η μία η Κατερίνα Γιουλάκη, όπως φημολογείται, να μην συνεχίσουν, έφερε το πρόωρο φινάλε.

Υπάρχουν πολλές ιστορίες που ακολουθούν τη σειρά, κυρίως για την αυστηρότητα και την τελειομανία του Δαλιανίδη, που τον έφερε σε ρήξη με αρκετούς ηθοποιούς, ενώ άλλους τους βοήθησε στη συνέχεια με την καριέρα τους.

Το “Ρετιρέ” διαδέχθηκαν οι «Μικρομεσαίοι» και μόνο ο Παύλος Ευαγγελόπουλος συνέχισε και σε αυτή στη σειρά, ο οποίος είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Στούντιο 4” ότι «ένιωσα να με εξαιρούν και ξαφνικά στη συνείδηση του κόσμου τοποθετήθηκα κάπου αλλού. Με πείραξε στην αρχή γιατί δε μου αρέσει να υπάρχουν ταμπέλες και να χαρακτηρίζονται οι ηθοποιοί».

Η σύντροφος του τηλεοπτικού Ιάσονα, η Ελένη, που υποδύθηκε η Κλαίρη Κατσαντώνη, αποφάσισε να εγκαταλείψει οριστικά την υποκριτική, γιατί δημιούργησε τη δική της οικογένεια και τα δύο της παιδιά έγιναν η μόνη προτεραιότητά της.


Διατήρησε φιλικές σχέσεις μόνο με ton Παύλο Ευαγγελόπουλο και την Τζόυς Ευείδη, η οποία είχε αποκαλύψει ότι η συνάδελφός της είναι αφοσιωμένη στα παιδιά της, ζώντας στο Παγκράτι.

Το 2015 επιχειρήθηκε από το περιοδικό Down Town, φωτογράφιση – reunion των ηθοποιών της σειράς, αλλά η Κατερίνα Γιουλάκη είχε αρνηθεί.

Όπως είχαν υπογραμμίσει οι συντάκτες του περιοδικού «Το Ρετιρέ Δεκέμβριος 2015. Άγνωστο παραμένει γιατί το reunion του Ρετιρέ έμεινε στο συρτάρι. Λίγο το γεγονός ότι απουσίαζε η Κατερίνα Γιουλάκη, λίγο το location που δεν θύμιζε σε τίποτα 90s, η φωτογράφιση θεωρήθηκε μη αντιπροσωπευτική του vintage κλίματος που θέλαμε να αποδοθεί».

Related posts

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης

“Μόνο αυτό με εκνευρίζει” Το ξεστόμισε ο Χασαπόπουλος για την συνεργασία με τη δυναμική Ανθή Βούλγαρη