Πιο κομψή από ποτέ η Νατάσσα Παζαίτη στο Ηρώδειο: Με κομψό μπλε φόρεμα και το απόλυτο αξεσουάρ της σεζόν

Νατάσσα Παζαίτη: Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή, πρώην πρωθυπουργού της χώρας μας, εμφανίστηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει μία συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η γοητευτική Νατάσσα Παζαίτη συνοδευόμενη από τα δύο της παιδιά, απόλαυσε τη μουσική βραδιά και έδωσε το παρόν με τον τρόπο της. Μάλιστα, με το κομψό σύνολο της μαγνήτισε όλα τα βλέμματα. Υπενθυμίζεται πως η Νατάσσα Παζαίτη με τον Κώστα Καραμανλή έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον νεαρό Αλέξανδρο και την Αλίκη, που είναι δίδυμα και η Αλίκη μοιάζει καταπληκτικά στο στυλ με τη μητέρα της.

Νατάσσα Παζαίτη: Η εμφάνιση στο Ηρώδειο

Μια αξέχαστη συναυλία έδωσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη την Tετάρτη στο Ηρώδειο. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε για άλλη μία φορά δίπλα στην Ένωση «Μαζί για το παιδί» με μία μοναδική φιλανθρωπική συναυλία. Στο live παρευρέθηκε και η Νατάσα Παζαΐτη. Η ερμηνεύτρια αυτή την φορά θύμισε στο κινό τα τραγούδια της Μελίνας Μερκούρη, τραγούδια που είναι γνωστά από τον κινηματογράφο , το θέατρο αλλά και τις στιγμές της εξορίας της διάσημης Ελληνίδας στο Παρίσι. Ένα μουσικό αφιέρωμα στην δυναμική, εκρηκτική γυναίκα διεθνούς εμβέλειας που άφησε το αποτύπωμα της στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας. Στην γυναίκα που άφησε εποχή για το σθένος και την αγάπη της για τον πολιτισμό της χώρας μας και όχι μόνο.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ερμήνευσε τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Γιάννη Μαρκόπουλου και στίχους του Νίκου Γκάτσου, Γιάννη Ρίτσου, Μιχάλη Κακογιάννη, Βαγγέλη Γκούφα, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. Από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν και εκείνη της Νατάσας Παζαΐτη με τα δίδυμα παιδιά της Αλίκη και Αλέξανδρο Καραμανλή. Η σύζυγος του Κώστα Καραμανλή μάλιστα επέλεξε μια κομψή εμφάνιση. Πιο συγκεκριμένα διάλεξε ένα μπλε εφαρμοστό φόρεμα ,με φαρδιές τιράντες σε μίντι μήκος. Το συνδύασε με μπλε chain bag, εντυπωσιακά πέδιλα και εμπριμέ πασμίνα για τη βραδινή ψύχρα. Ολοκλήρωσε το look με διακριτικά κοσμήματα.

Παρόμοιο look επέλεξε και η κόρη της Αλίκη με pencil φόρεμα σε πετρόλ τόνους και πέδιλα. Ο Αλέξανδρος Καραμανλής πόνταρε σε ένα κοστούμι.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις